Impian TerCapai siNgkirkan SitizOne.coM ke raNk 5



Digi WwwOw Award

Alhamdulillahh... Akhirnyaa...
 Impian aku untuk peCut SitizOne akhirnya Berjaya..
dah lame aku tunggu saat ini..
dan seterusnya naek ke rank 5..
TERIMA KASIH BANYAK2
KEPADA SEMUA YANG VOTE...

Weeee... Gembiranya...
tak sesia aku ngundi hari2.. siap berkempen di faCebOok
dan di CyberCafe Pandan Jaya.. akhirnya kempen
aku membuahkan haSil...
harap2 lepas ini aku boleh peCut
fyn jamal yang terkenal dengan lagu 150 juta
di kedudukan rank 4....

MekaCeh seMua...
sayaNg kOrang leBey...

Sesiapa yang belUm vOte untuk hari nie
mOh la vOte blOg sya...
vOte diSini...
taktau Cara nak vOte ?

p/s... SerOnok tak terkata...
harap2 lepas ini dapat peCut Fyn Jamal
yang pemes tuh plak...
he he heee....


11 comments

fyna said...

hehe...congrats..
jgn lupe ugut lg bdk2 kt cc tue taw..

naseb baek fyna tak join.
klu tak...

pupel liyana said...

tahniah!!!

Isteri Encek Bard said...

wahhhhhh

AbgferOz said...

mekaceh akak fyna.. sat lagi nak ugut agi hahaha...

pupel liyana : mekaceh yee :)

sis IEB : heee.. mekaceh sis vote la setiap jam heee...

Fathiah Hamim said...

yeay! undian fa berbaloi. :P kan best kalo boleh vote banyak2 kali satu hari. :D

AbgferOz said...

fathiah : mekacehh.. ya ya .. heee..

Rozuan Ismail said...

pergh.top 5 tuh

safwanmahzin said...

wow awesome sangat..hoho tahniahhhhh..nak jugak sikit.=)

AbgferOz said...

rozuan : heee.. kwan2 vote... kalu tak mmg tak lepas situ....

safwan : moh la vote kita :)~ heee..

Jalut said...

eh.. cmne nak tengok rank ye?? tak boleh tengok pon.. dah takde rank kan?

AbgferOz said...

jalut : mmg tada rank dahh.. dah offline rank dia.. tpi ada cara laen :)

Powered by Blogger.