Aksi Terlampau di Sungai Congkak



Bergaya seblum merendamkan diri...
beli aiscream smentara tunggu sosej masak.. (lapar dahh...)
mereka yang tak boleh jumpa air...
si pencuri sOsej...(time masak pandai dia ngelak)
Opppsss... api terlebey kuat smpai jadi ayam bakO
sosej banjir sos :)~
Duta Sosej sungai congkak

Setelah plan asal terbantut iaitu mendaki gunung tok wan bersebelahan bukit broga
yang bertempat di semenyih plan disusun semula dan akhirnya
kitaorang bersetuju untuk BBQ di sungai congkak..
plan untuk pergi 5 orang tpi alih2 hanya 4 orang ja yang dpat hadirkan diri
disebabkan seorang lagi iaitu wan keje tadi... isk isk isk..
boss kitaorg keje plak.. wugi arr tak dpat lepak ramai2 mcam zaman2 skolah..
nak tau diaorg ini merupakan geng2 skolah aku time form6 di smk dato lokman dlu...
heeeee.. start berkumpul pda pukul 9pgi di tesco ampang untuk
membeli barang BBQ dan akhirnya tiba di sungai congkak pada pukul 11pagi..
kitaorg pulang dalam kul 3.15ptg

Amaran yang ditampal di SURAU Sungai Congkak...

p/s... jom sertai Contest Baru di Buat hadiah
bernilai Rm100 untuk dimenangi


16 comments

i'm ezza haniza said...

sedapnye ayam itu

Mr.PinGu said...

mmg terlampau betul aksi ko tu abg feroz! hahaaa

BTW tq yeerr pomot pertandingan aku wat tu.. ngeeeeee

AbgferOz said...

ezza : heee... mmg sedap.. kulit dia jew itam tpi isi sedap :)~ ta ckup sehhh...

Mr.Pinggu : hahaahah.. ada lagi tpi tak bley bubuh smua.. sensort... nnti ramai tergode susah :)~ tape2.. nnti ble aku juin aku promote agi beso besoran..

najihah sahami said...

aaa..jeles2......grr..gigit jari tngok sosej..lama xmakan..huhuhu.

AbgferOz said...

najihah : heee...tumpang dngan kwan jew.. kalu ada byk kosong dah ajak ramai2 da :)

safwanmahzin said...

wahhh siap kuat lentang ye bro(haish)hehe.best ahh dapat mandi manda dengan kengkawan sambil2 BBQ..arghhhhh like3x..

Rozuan Ismail said...

sedapnya sosej banjir.huhu

Fathiah Hamim said...

sodapnya! err gamba sebelum merendamkan diri tuh tak leh gay lagi ke. :D

AbgferOz said...

safwan : heeee... kuak kupu2 pown diaorg buat hahahah.. besh2.. :)

rozuan : heeee.. sedap bai.. pastu kna aiscream.. feel jaa...

fathiah : heeee... ada byk agi.. tpi tak bley post smua nnti nmpak over sngat :) hahahaha....

Nur Hawa Mohd Zin said...

best tak situ..heheh..tak pernah pergi

AbgferOz said...

nur hawa : kna pndai pilih tempat... besh gakk :) heee..

fyna said...

uhuhu..
menchi....
g x ajak pown...
;(

AbgferOz said...

fyna : heee... pgi dngan kwan2 skola..smua laki2... :)~

zarulfarhana said...

wahhh bestnya..nnt leh wat plan p sna nie

yuliang11 said...

memang dah sah terlampau ni!

sg sungai congkak resort

AbgFeroZ said...

zarul : bley2 nnti pi ekk..

yuliang : hahaaha.. da sopan da nie : heee...

Powered by Blogger.