Syurga Shopping kaum Wanita



Syurga Shopping bagi kaum Wanita

beberapa hari lepas aku ada singgah di Time Square untuk
mencari seluar dan beberapa barang lain untuk di shopping..
almaklum la barang kat Time Square takda la mahal sangat..
harga dia pun still boleh di shopping lagi..
Syurga Shopping kaum Wanita

TAPI bila singgah je dari tingkat bawah sampai lah tingkat atas
tak banyak pilihan pakaian Lelaki yang di jual di Time Square..
kebanyakkannya adalah barangan perempuan
seperti baju, skirt, kasut, bag tangan, gelang, anting2
dan macam2 lagi aksesori dari hujung rambut
sampailah ke hujung klcc jari kaki...


 kiri dan kanan penuh aksesori wanita :)
 macam2 fesyen ada..
 kedai kasut macam ada...
 aksesori wanita
pilihan baju yang banyak dan murah

perghhh.. boleh di katakan TIME SQUARE ni Syurga Shopping
untuk kaum perempuan lah.. hik hik hik..


6 comments

Ikmal said...

Assalam, kesiannya kat lelaki erk... tak adakah shopping kompleks tuk lelaki saja... hehhehe... asyik2 utk pompuan saja, tak aci nie...

AbgferOz said...

ikmal : w'salam.. tuh la.. mmg takda.. 70% kbykkannya prempuan pnye stuff hihihi.

eZmALiZa said...

that's why I love TS more than another shopping mall :)

Feroz Othman said...

ezmaliza : ehehehe lagi2 dekat dengan rumah kan kan kan :P

asmira surianie said...

bestnyee shopping..
sy org ipoh tak pernah pergi times square..hehe..kesian tak

Nurfazilah Cipa said...

rindunye nk g TS..dlu wktu belajar salu gak pegi..tp skrg da xde kt kl ;'( tp TS mmg murh..bju rm10 berlmbk2 :) i <3 TS :)

Powered by Blogger.