Cuci Mata di Central Market @ Pasar Seni



Central Market @ Pasar Seni

 suasana yang menarik untuk membeli belah..
 design baju yang digantung macam kad hari raya
 aksesori untuk kaum wanita SAHAJA
Coklat time.. yeyy.. bulat bulat... 
 weee... habis sample coklat aku telan hihihih
 adik aku dah macam nak borong 1 bakul da..
 macam-macam jenis coklat dipilih..
 nyum nyum nyum..
 pilih jangan tak pilih..
coklat coklat coklat..

 murah kan murah kan..
 heee.. harga dia buat org nak borong lebey je :P

 hee.. menarik topeng ni..
 jalan disebelah Pasar Seni
 family aku cuci mata..

 geram la plak tengok macam barang..
 kat sini port terbaik beli ayat al-quran.. (melayu jual)
harga boleh runding
topeng ni menarik perhatian ramai... O.o"

heee.. dah lama tak singgah kat central market @ pasar seni ni..
dah ada penambahan rupanya di sebelah luar ni..
makin ramai plak yang berkunjung di sini.. terutamanya
orang luar negara.. heee..


1 comment

StuntWomanWho :) said...

banyak nye shopping coklat yee . hoho :P

Powered by Blogger.