Peluru Salut Minyak Babi takutkan Askar Islam ?



nampak cOmei tak ? heee..

kes dia bermula semalam...(aiks open kes plak)
tjuk surat khabar Peluru Salut Minyak Babi Bunuh Osama

Pemilik laman web .....(luar negara) mendakwa,
"militan Islam yang mati akibat terkena
tembakan peluru yang disalut dengan minyak babi
tidak akan masuk syurga.."
Minyak yang berharga AS$8.95 untuk 113gram
akan mencetuskan ketakutan dikalangan militan ISLAM

Ini kata2 pemilik laman web JiwarOsak.blOgspot.coM
ada aku kesah peluru tuh salut minyak babi ka minyak unta ka
minyak rambut ka.. minyak sapi ka minyak wangi ka ?
dah nama p0wn berjihad buat pa nak takut tak masuk syurga ?
kalu berjihad untuk islam tuh dah ada bau2 syurga dah tuh..
sedangkan makan babi time darurat p0wn takpe inikan pula
hanya terkena peluru salut minyak babi ketika berperang...

Petikan Surah: Al-An’am – 145
"Kemudian sesiapa yang terpaksa (memakannya kerana darurat)
sedang ia tidak menginginkannya dan tidak melampaui batas,
 maka sesungguhnya Tuhanmu Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani.”

nampak beno bodohnya diaorg.. soo
tak perlu takut kalu berjuang untuk islam..
teruskan berjuang..

heeee.. nampak beno diaorg takut..
smpai peluru pon nak salut minyak babi..
keh keh keh..

p/s.... betOi tak statement aku ?
heee...


21 comments

SoLy SoLicious said...

ha.. betol 2~

AbgferOz said...

soly : mekaceh :)~ comei ta gmbar tuh ? hahaha

PenDekAr LauT said...

Gambar comey bro.. Aku memang hangin bila tau peluru yg digunakan utk tembak militan Islam tu disalut dgn minyak babi. Nampak sgt diorang memang takut ngan Islam...

F A T I H A H M U R A said...

Betul Tu!!

AbgferOz said...

pendekar laut : mmg geram.. tpi tak effect kat militan coz diaorg berjuang utk islam.. mmg diaorg penakut..

fatihah : btoi btoi btoi :)~

kiwi said...

hahahaha..comel gila gambar!

cik Dil said...

gambar atas tu nampakkkkkk........ errr cacat..bukan comeii..hahaha
yup, betul tu..awat nak takut..kan JIhad..

Fathiah Hamim said...

betol2. Allah Mahaa Adil, Maha Mengetahui. depa dok salut minyak babi ke, kencing anjing ke, peduli apa kalo dah di jalan yang benar

Liyana Zahim said...

Yahudi moden yg langsi!

AbgferOz said...

kiwi : sya tau sya comei hahaha...
cik dil : jgan smpai sya nanes nnti..
fathiah : kebodohan mreka terserlah :) bazir duet salut minyak babi.. heee..
Liyana : ya ya snooker ja idong diaorg...

YAYA AZURA said...

kiut miut pic!!

AbgferOz said...

yaya : heeee... tau dahh hahahaah..(prasan sat) mekacehh...

Terbang Bersamaku said...

nmpk sgt penakut dgn pejuang Islam smpai kena wat camgtue utk takut2 kn mereka..

AliaJustea said...

setuju sgt lah tu.. nmpk sgt kebodohan depa..

AbgferOz said...

terbang bersamaMU : heeee orang pnakut mmg mcam tuh..

Alia : hik hik hik.. kite yg pandaikan :)~

SYARIFF HAIKAL said...

alahai kapir..

fyna said...

comel la sgt~
:p

AbgferOz said...

syariff : heeee tuh la psai..

sis fyna : tau da.. hik hik :)~

dyba said...

Dah vote and good luck bro! ;)

http://dybamanis.blogspot.com/

Khairil said...

nak gempar org islam guna kaedah ni mcm ni satu kerja yang bodoh ler...dia ingat org islam sensitif dgn babi tapi dia tak tahu yang mati syahid di jalan allah itu confirm syurga...

AbgferOz said...

khairil : diaorg bodoh kaji sehelai al-quran ja dah nak tnjuk pandai...
hahahaha

Powered by Blogger.