meLayU melatah




adUyaii.. aku ingat skejab2 ja kes bdak rafiqin nie..
kes dia start ble dia mencarut kat arwah din beramboi..
xtau la knape dia tulis mcam tuh.. tp ape2 p0wn dia bdak lagi..
ntah sunat ke blom... biase la bdak2 baru blaja kalu salah tlong la betoikan..
byk blogger2 dan users facebook
yg melatah(mencarut) gara2 kes si rafiqin nie lebey2 plak tuh.. adush..
mngata org dia yg lebey.. mcam mane la bdak tuh nak dngar ckap korang
kalu korang sndiri mencarut...

lebey kureng jerk korang dngan dia..
beza dia carut kat arwah dan org yg masih hidup..
siap ada group lagi anti si rafiqin nie bkan 1 bkan 2 tp lebey 5.. hahaha..
klakar2 skrang nie makin menjadi2..
ape motif dia buat group nie ??
batu api atau skadar nasihat ?

Ble plak group nie nak CLOSED ?
atau diaorg ambik kesempatan nie tkar nama group
jadikan group mereka ?
pikir2 kan lahh..

p/s... Jangan Suke Ambik Kesempatan dalam
Kesempitan Orang Lain.. Ingat2 lahh..




13 comments

rossoneri said...

huhu,kalo bg nasihat xapalah, mmglah dia balas dgn kurang ajar, tp xkan nak terikut skali dgn dia tu kan.. haish...

FeroZ said...

tuh la msalahnyer..
brape hari blogwalking nie..
tgok byk bloggers yg mencarut kat dia termasuk group facebook..
isk isk isk.. ramai sungguh yg mlatah terlebey2..

kakachan said...

wondering bile bende2 ni nak berenti.
bile benci kat org, buat grop.
x salahkan org buat grop.
tp aku akn join grup yg datangkan faedah utk diri shja. =}

SYAHIRAH. said...

bila hal budak nie top ? tak tau pon . HAHA

AbgFeroZ said...

a'ahh ble benci ja buat group
tah paper jerk aku tgok..
mcam jadi batu api la plak..
bdak2 yg join tambah dosa plak
maki hamun.. isk isk..
lpas hbis kes group tuh tkar jadi group individu.. elok la tuh..
ambil Kesempatan Dalam Kesulitan orang lain

Nurul Harun said...

betul la bro.. nurul rs mcm tak patut jer..

hans said...

kes dia skrg bukan pasal mencarut dkt arwah sangat tapi mempermainkan agama
aku rasa budak tu kena hantar kaunseling
aku pun xsetuju dgn komen2 yg maki memaki nih tapi budak tu memang dah teruk

Signorina Syima said...

bongok betul yg buat fanpage.. dan juga yg menjadi member tu... kekekke

Mak Su said...

hai....salam lompat2 blog

jrg masuk fb, so tak berapa tahu tentang kes ini :)

AbgFeroZ said...

bdak tuh mmg bermsalah..tp yg buat group dan join group tuh lagi bermasalah... ape motif dia xtau la.. kalu nak kaunseling private msg p0wn bley :)

Aqila Sarah said...

betul betul betul .
org yg nasihat pun mencarut skali .
pe kejadah nye .
haha .

tapy seriouslah .
budak tu dah famous gilee kudd

+akufobia+ said...

ohhohh.budak tu jahat.tapi kalau tambah kutuk bukan budak tu makin boleh terus baik pun kan.

Fiffy said...

aku x join pn mana2 group anti2 ni... rafiqin ni carut mcm tu maybe pasal x matang lagi, bawah umo kan. tp yg dalam group tu umur dah berpuluh2 nak mampos pn ddok emo smpai salahkan mak bapak dia wat ape.. mmg nampak sgt IMMATURE..

http://fiffyhazirah.blogspot.com/2010/04/yang-hidup-tak-habis-mengutuk-yang-mati.html

Powered by Blogger.