World Bloggers And Social Media Awards 2012



 errr... skali lagi jiwarosak.com 
masuk contest beso besoran..
katanya..

kali nie den try utk juin 
world blogger and social media awards 2012
contest nie semua orang boleh juin..
yang penting rajin cari vote je.. tak kire
blogger pemes mahupun tak pemes..
kalu kita rajin semua boleh berjaya..

kadang2 rajin ja tak menjamin untuk berjaya..
kna ada akai utk cari jalan utk berjaya.
hik hik hik..

caranya mudah je.. 
aku vote kau dan kau vote aku..
so takyah nak payah2 cari org register utk vote..
hik hik hik..

heee.. kepada pelawat dan kawan2 yang sudi
dan telah join award ini sudi2 lah vote
blog aku yang tak seberapa ini ekk..
skrang nie bz sket takut tada masa nak cari vote
heee.. so harap kawan2 je :)

 kepada yang sudi vote anda boleh
Vote Blog JiwarOsak.Com di SINI

kepada yang nak tukar2 vote pown bley..
tinggalkan je links.. 
nnti akan di vote..

thanks to kawan2 dan pelawat yang sudi support
dan singgah di blog jiwarosak.com selama ini..
hope blog ini akan terus sampaikan maklumat
dan tips kepada anda..


12 comments

misz_eyza said...

semoga berjaya yer abg feroz..=)

AbgFeroZ said...

misz eyza : heeheh..oke2.. thanks :)

Madiana Mohd said...

done.. :) good luk a.feroz.. =)

AbgferOz said...

madiana : thanks.. heee..

cikpjaz said...

gud luck =]
terasa nk join tapi x sempat gak nk update...heheheh,

FatinKpopLover said...

bwh category ape abg feroz??

fyna said...

waaaaa..tue dia...
gud luck taw.. :)
boleh ke kalau sis pun nak join?

Mia Liana said...

ok dah vote... dah jadi 6 sekarang... :)

good luck ya...

agung said...

blogg walking gan visit spirtusminumanku.co.cc y

Nabilah MARS said...

god luck ye :)

AbgFeroZ said...

cik pjaz : hihihi juin je.. curi masa sket :P

fatin : category lifestyle :P

sis fyna : juin ja.. wugi tak juin :P menang kalah blakang cite :)

sis mia : thanks yeah :P

agung : thanks..

nabila : thanks yeah :P

Arra Ahmad said...

done vote..vote for me too..:)

p/s: malas nak cari vote juga..hehe

Powered by Blogger.