Tips Mendapatkan Buffered Earning Nuffnang



Tips Mendapatkan Buffered Earning Nuffnang

Sebenarnya aku p0wn x pasti tips nie menjadi ke tidak..
tapi yang aku pasti lepas aku buat menda alah nie..
buff aku naek tak sampai seminggu
skrang buffered aku dah ada 6 xsmpai sebulan naek walaupun
traffic aku x stabil 100uv-250uv...
thanks to all pelawat..

ape yang aku buat dalam bulan nie adalah
1. Update Nuffnang Survey
2. Update Nuffnang blOg biO (biOdata aNda)
3. Promote blOg di facebOok
4. jOin fOrum lOwyat.Net (cth)
5. ping blOg di Innit.Nuffnang

anda bley ping gOogle
dari serata dunia di sni

p/s...aku rase traffic yang berlainan cth : web/forum
bley membantu bagi mendapatkan buff yang lebey..
sharing is caring..


20 comments

rinaDOrina said...

usaha tangga kejayaan...:D

@rtzam said...

jangan cepat jemu..hehehe

atyn said...

abg feroz gne ads preference pe kt nuff 2?
sy bru je join nuff ni..xbyk yg tau nuff..
hrp dpt tlg sy;)

AbgFeroZ said...

atyn : xpham maksud kmu..
add fb kalu nk tnye lagi snang.
abgferoz@yahoo.com

Fyzal said...

thanks bro.

amira said...

hoho..mekasih~~

FiesyaaChacha said...

thanks for the info bro!

AbgFeroZ said...

np.. xrugi p0wn share2..
benda free :)

N@SIQUE said...

bagus sungguh nooo~~tips nie,,thanz yer bro yg baik hati

AiDa AzRyN said...

thnax 4 de info..

penaberkala said...

tahniah bro
keep it up
moga makin murah rezeki lepas ni

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Survey mmg selalu update..kdg sampai ketandusan idea nk jwb survey tu...balik2 tulis jwpan yg sama berulang2.

suka_haha said...

oo.. baru matdin tahu.. ada cara lain lagi hehe..

Gayahspears said...

hihi.. da ikot tip ni..harap2 pasni ley dapat BE

abgferOz said...

harap2 k0rank yg guna pkai tips nie dpat BE yg byak pasni

seriwangi said...

Bestnya bagi info berguna...kjp lagi seriwangi paste link kat blog seriwangi.

mojoko said...

Good infi...I like it. Jelousnya tgk BE.

✿ CikCimi said...

bole try.
thx share.
:)

Hanniss SaNia said...

seriously sy tak bape pandai buat blog. mnulis je tau... hehe blog ni pun ex student tlg buat and cantikkn. dia masukkn chat box. then tuka colour2.. ms tu jadi pensyarah, so student jadi mangsa. then pasal nuffnang pn dorang masukkn. jadi kurang arif nk naikkn. setakat ni da dekat setahun ada blog baru ni, nuffnang xsmpai pn puluh.. huhuhu :( sedey btol. nk cantikkn blog memang failed. nk letak frend list pn xtahu.. buta it btol.

AbgFeroZ said...

hanis : heee.. skrang nie google ja smua ada... diaorg dah ajar cara2 gimane nak tukar mcam mana nak edit :) Search ja google mesti jumpa :)

Powered by Blogger.