Bukit Broga, Semenyih Part 3



 Bukit Broga, Semenyih






  Bukit Broga, Semenyih


  Bukit Broga, Semenyih



fuhhh.. setelah beberapa bulan ngidam nak panjat
bukit broga akhirnya terlaksana gak.. thanks to my friend
si fitri dan mieor yang sudi ajak pergi sana..

weee.. lepas nie nak panjat mane la plak ekk..?


8 comments

Arra Ahmad said...

best kan panjat2..:)

AbgFeroZ said...

arra : besh beshh.. wugi ta juin :P

Paris Lipton said...

broga kat semenyeh ek? huhuhuhu

Miss Nadya said...

ala jelesnyer..:'(

nk pergi...nti wat lah event cm ni ag boleyh????????


boleyh tak..:))))))

Azhafizah[フィザ] said...

seronok!semputttt..bile ntah nak panjat lagi ni..hehe

blog-tips-kurus said...

awat tak ajak??
tak dpt posing dkt signage dia lagi. huhu!

AbgFeroZ said...

paris : yups kat semenyih :P

miss nad : tamo2 hahaha

azhafizah : hehehe.. kan rajin la jaln2 baru tak semput..

blog tips : dah ajak dah.. siap buat event lagi kat fb :P

Safirah Syaihudin said...

try panjat gunung nuang, ulu langat , tgk sampai ke tak ke puncak nuang.

kalau dah sampai puncak , kim salam kat tupai yg ada kat atas tu. :)

Powered by Blogger.