Memanah di Time Square Walaupun DeMam



semangat nak memanah :)~ 
 text yang berada di wall penjara pudu...

 posing baik je si aidil ni :)
 mereka yang teruja utk memanah :)
penjara pudu dalam kenangan...

heee.. sabtu lepas kawan2 datang beraya di rumah..
adalah dalam 2 jam lepak rumah aku dok gosip2 sambil
planning gath seterusnya yg bakal diadakan di pOrt dickson
kalu jadilah...

then lepas ja zuhur kitaorg terus gerak ke tiMe sQuare..
cadangnya nak tengok wayang cite hantu bOnCeng tpi disebabkan
terlampau ramai yang beratur dan lambat sangat.. so kitaorg pown
pergi la jalan2 ja di time square..

then teringat nak main bowling.. tpi semua pkai selipar ja
hak hak hak.. mlas la plak terus teringat tempat
memanah yang baru gak la dibuka bersebelahan bowling..
so kitaorg pergi la isi masa lapang memanah kat situ :P

p/s... walaupun demam masih sempat pergi jalan2 di tiMe square :)~


8 comments

dilahbuzz said...

blom sempat nk terjah tmpt memanah tuh.best tak?

AbgFeroZ said...

dilah : besh gak... rm10 dpat 12anak panah + 3 percuma :)

nabByla said...

ouh.. pg memanah x ajak. hehee... :)

Cik Jannah said...

semoga cepat sembuh ya?

Ayu said...

wah..menarik..
nak cuba la aktiviti ni..
InsyaAllah

AbgferOz said...

nabbyla : heee.. nak ajak lew nie :) jum jum...

cik jannah : thanks..

Baizura Mazlan said...

kalau nak masuk tu berapa harga satu game????

AbgFeroZ said...

baizura : 1 game rm10 = 12 anak panah :) skrang ada promosi dpat 3 lagi percuma :)

Powered by Blogger.