Friday, November 26, 2010

Nurse Melayu terlampau 3gp

14

nurse terlampau ??

pewwwwitttt... hahaha.. cute x ??
ngeh ngeh ngeh...

1st skali aku nak ucapkan terima kasih kpada yang sudi
wish utk ayahku sihat... amin amin amin..
alhamdulillah skrang dah sihat sket... bley la aku rehat sket..
kalu x 24jam nak kna berjage2...

skrang nie aku buat part time jadi nurse kat umah..
seksi x gmbar nurse kat atas tuh ??
hik hik hik...
skrang nie dah kureng sket blogging walaupun buff dah naek 2
tapi xda masa nak blogging.. nie p0wn curi2 tulang
skejab ja.. almaklum la dah jadi nurse kat umah sndiri :)
hik hik hik...

anyway aku harap korank smua sihat2
dah sentiasa jenguk2 blog aku yg makin kureng visitor nie..

p/s.... buff ja naek earning slow gak..
hik hik hik...

14 GigitaN:

hehee comell comell :P :P

Jom Baca Entry Dahlia: Jumlah Pendapatan dari Nuffnang

mcm artis la nurse kt ats 2...
:)

hahaha...
mcam tuh plak..
hik hik..
thx

tajuk memang indah pada nama..haha..

hahahah..
biase arr.. terlampau dan melampau
hik hik hik

aik, part time nurse camne tuh?

salam... cantik posing kaki tuh

rasa macam nak hempuk.. haha =p

alahai comelnye nurse 2..hehee

hehehe.. mekaceh smua yg komen..
heee comei kan ? tau dahh hahahaha
prasan sat :P

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More