Mat Redho Wakil MALAYSIA Terima Jemputan ke American Ninja Warrior



Mat Redho Wakil MALAYSIA Terima Jemputan ke American Ninja Warrior. Mat Redho atau nama sebenarnya Mohd Redha Rozlan yang menjadi viral tahun lepas dalam ninja warrior di jepun dengan mencatatkan masa agak pantas.

Mat Redho Wakil MALAYSIA Terima Jemputan ke American Ninja Warrior
 Pada tahun ini Mat Redho menerima jemputan untuk menyertai American Ninja Warrior. Diharap Mat Redho mampu untuk melaksanakan semua cabaran dengan pantas dan mudah seterusnya mengharumkan nama Malaysia di persada dunia. TAHNIAH MAT REDHO diatas jemputan itu. 

Aku busy teruk seminggu dua ni pasal dapat invitation dadi ANW agak lewat..so bende yang paling sukar adalah nak buat US Travel Visa...ohhmakkoi...susah gile nak dapat pasal last minutes request, terima kasih dekat kekasih ai Nurein Kamdan pasal bantu aku banyak bende untuk settle up semua ni..Malangnya kekasih aku tak dapat nak ikot sebab faktor2 tertentu..dan paling ketara adalah costing nak ke sana..angaran cost adalah pegi ummrah untuk 2org.. #nangis
Jadi secara rasminya..aku akan fly ke Las Vegas, NEVADA pada tangal 16th June dan transit di UK sebelom ke US..doakan perjalanan saya kesana..semoga segala urusan dipermudahkan dan di beri kekuatan untuk bertarung di kala puasa..ni bukan kali pertama aku bertarung demi #negaraku pada bulan puasa and apatah lagi ketika Raya, harap2 semua berjalan lancar..amin..so sape2 yg terlajak kaye tu boleh lah dermakilat #Gofundme hahaha #PecahTabungLagi





No comments

Powered by Blogger.