Follower ke 5000



Follower ke 5000 JiwarOsak Dot Com


waaaa... dari awal bulan lepas menanti bilakah masanya blog ini 
akan cecah 5000 follower dan siapakah follower ke 5000 itu..
heee.. saat yang dinanti telah tiba.. 
akhirnya blog jiwarosak dot com telah mempunyai 5000 follower..
walaupun ramai yang follow/unfollow untuk jadi ke 5000
akhirnya sempat printscreen orang ke 5000..

dan follower ke 5000 adalah

ape² pun nak ucap terima kasih kepada semua follower
dan pelawat blog ini yang singgah tak henti²

TERIMA KASIH


11 comments

Cik Fie said...

wah ! bestnya dia kena review . haha =)

Aishah Jahirah said...

congratz...5k tu...:)

onie said...

pehhhhhhhhhhhhhhhh,5k siot

Kelana Cinta said...

Sape lagi kalau bukan Abgferoz,pro-blogger tuh.Congrate2

kak nora said...

5k...dah femes tuu..

Dunia Wilma said...

Wah...Bestnya...
Dah ada 5k followers...
Jealous Wilma...Hehehe...

fyna said...

waaaa...tahniah!!! *clap2* akhirnya tercapai jugak impian tue untuk tahun nih kan. tahun depan kasi up lagi...10k? 20k?

Nurmujahidah Ismail said...

alamak,, rugi lak tak unfollow and follow time ke 5000.. haha http://mujadafewa.blogspot.com/2012/12/guna-ini-untuk-jadi-parents-terbaik.html

Khewayz said...

wah keren banyak banget :)

Salam blogwalking ya :D
by Khewayz

Anonymous said...

mantappp bangettt nih

Feroz Othman said...

thanks semua yang sudi follow :)

Powered by Blogger.