Says Masyuk Sorang Register Rm5



Earning Says Setiap Bulan Mesti Masyukk..


Lai Lai Lai..
dengan rajin hatinya saya ingin menjemput follower² dan pelawat blog
jiwarosak.com untuk menambah pendapatan bulanan anda dengan hanya
menggunakan blog, facebook dan twitter..

PERCUMA.. betoi ini bukan cobaan dengan says semuanya percuma..
sebaliknya mereka akan terus membayar anda bagi setiap pendaftaran baru..

BETUL ini bukan cobaan.. dah lebih 20 kali cashout.. dan semuanya
selamat dibelanjakan oleh saya... hik hik hik..

Setiap 1 org rakan yang join anda akan dapat Rm5 dan minimun cashout adalah Rm50

anda juga boleh tambah pendapatan sampingan dengan berkongsi links sponser 
di menu klik SPECIALyang terdapat di Says.. dan klik BROADCAST untuk mendapatkan link
setiap 1 klik anda boleh dapat rm0.20 

so kepada sesiapa yang berminat anda boleh register disini..




8 comments

CikNana said...

ala..dah invite kwn,tapi x dpt jugak pun rm5..

Shasha Yacob said...

saya dah join, tapi invite kawan belum lagi.

AbgferOz said...

ciknana : suruh dia verify kat email baru bley dpat :)

shasha : register skali agi meh wakakakak :P

Agung West said...

lawak blog ni...macam kat pub saja :) happy blogging

CikNana said...

dah suru dia verify..pun x dpt..hu

Feroz Othman said...

Agung : mcam saya buat mcam nie.. so tada la tension sangat :P

ciknana : takda rezeki la tuh.. hihih

Kak Dell said...

tak faham utk remix tu... nak tulis apa ya?

Feroz Othman said...

kak dell : abaikan ja remix tuh hihihi tak dpat duet pun hihihih

Powered by Blogger.