Register Domain .Com Murah dan Senang



Register Domain .Com 

Ramai yang inginkan domain untuk blog mereka.. tapi tak ramai yang brani
tanya dan mencuba untuk membeli domain .com untuk blog..

sesiapa yang ingin menghapuskan perkataan wordpress ataupun blogspot
pada url mereka seperti blog jiwarosak.blogspot.com 
seterusnya bertukar ke jiwarosak.com beli lah cepat domain ni..

domain sebenarnya banyak membantu memajukan blog anda..
dari segi pelawat, nama yg pendek, senang diingati, dan pelbagai lagi..

dengan harga Rm35 setahun anda sudah mampu memiliki domain sendiri
+ rm3 untuk services tukar blogspot ke .com (untuk pendaftaran baru sahaja)
NetKL

caranya cukup mudah KLIK SINI dan klik pada Live Chat
---> nyatakan yang anda ingin membeli domain dan services pertukaran blogspot rm3
dan mereka akan setting semuanya untuk anda..

sekiranya tiada orang yang online Live Chat anda boleh
email kepada Support@netkl.com
dan mereka akan memberikan borang details anda untuk diisi..

then selepas siap isi maklumat anda trus ke bank dan bankin rm38
ke akaun bank yg diberikan untuk pembayaran domain + services blogspot

Live Chat atau emailkan details pembayaran anda dan domain anda
untuk sesi pertukaran nama domain blog anda kepada .com
(nama bank, tarikh, masa, jumlah, nama domain)

SELESAI tak sampai dalam 20minit..

p/s... tadi baru habis hasut kawan tukar domain :)~


3 comments

fyna said...

asal sebut domain je,sis magrain..haha...sis rasa sis kekal guna netkl je kot..
yg blogspot tue, syg lak nak tukar nama.. ^^;

AbgferOz said...

sis fyna : domain tuh tak kesah.. yg org cite hosting la :) hihihi ape daa.. tak kesah :)

kak mah said...

setuju tapi...dah guna .my sebab suka.my...hihii

Powered by Blogger.