Milo Ais Anak Dara



Milo Ais Anak Dara

nak dimulakan cerita baru baru nie aku ada lepak kat blue lagoon port dickson..
kat situ memang ramai orang mandi manda.. so port sesuai untuk cuci mata..
hik hik hik.. kalu cuci mata tak minum air tak best plak...
tetiba datang sorang awek ni ambik order..

errr.. cumil gak awek ambik order nie..
so kitaorg ngusik la dia sambil order...
bila air sampai je terus minum.. dahaga sangat..
perghhh.. manis gila.. kilang susu tumpah pe.. ? kataku dalam hati..
tak kesah la hari tengah panas nie. so hirup jela..

keesokkan harinya tengah hari aku datang lagi blue lagoon kat gerai sama..
awek cute punya pasal... tapi kali ni aku order
panjang sket...
feroz : awak.. milo ais 1 kurang kurang kurang kurang manis..
semalam dah macam kilang susu tumpah je.. heee..
anak dara kalu buat milo ais mesti maniss..
awek : (senyum ja dia..)

tunggu punya tunggu air pun siap..
awek : nah milo ais kurang kurang kurang manis..
feroz : (minum air) ok lulus kurang kurang kurang manis..
awek : so dah boleh kawen la nie ekk ?
feroz : ha ? a'ah dah lulus boleh kawen dah..
hahahah..

aku ingat aku je yang sengal.. rupa rupanya awek nie pun 2 kali 5 gak..
adeiii.. hahahaa..

semua org tengok kitaorg gelak..
adeiiii...


Jom jom jom cuci mata kat 
Blue Lagoon, Port Dickson


4 comments

Anonymous said...

hahahaha~ ejas la nombo :P

AbgferOz said...

anonymous : hahaha... mak dia tngok je den dok memancing.. mcam mane nak ejust hahaah

ColOurful life said...

ada respon tu...haha..serasi bersama..sama2x sengal ok latu... hahaha

AbgferOz said...

colourful : hahaah mcam tuh pak.. hihihih.

Powered by Blogger.