Kuey Teow Goreng Doli AKHIRNYA

 Kuey Teow Goreng Doli AKHIRNYA

akhirnya.. buka juga kedai kuey teow doli ni.. hihihih..
tapi yang tak bestnya penuh orang la plak..
naseb la sampai je ada 1 family bangun dari seat.. kalu tak
terpaksa la tunggu untuk duduk sahaja..
isk isk isk..

40 minit kemudian baru la sampai kuey teow goreng aku ni..
heee.. takpe la atleast tak kempunan aku.. hihihi 
sanggup tunggu seh..
kedai kuey teow doli ni sentiasa sesak dengan orang
terutama orang2 luar yg asalnya dari taiping
hihihhi budak2 skrang hp lagi mahal dari
hp aku.. tengok tengok.. hahaha..
nyum nyum nyum..
bismillah... makan time...
akhirnya dapat gak aku langsaikan kempunan perut aku ni..
hik hik hik..

7 comments

Mira Adzlia said...

wah sgt sedap..huhu

NURULHANIF said...

jauh kot nak g.. hehe

Masha Meisters said...

heh...sedap sangat je nampaknyer ni :)

Feroz Othman said...

mira : sedap2 :P

nurul : hihihi skali skala singgah la kalu da smpai perak :P

masha : ni koeyteow biasa try yg special pnye lagi sedap2 :P

Affan said...

Eh kedai tu kat mana? Taiping ek. Dulu abang study kat taiping, seratas. Rasanya dulu die ada sebut pasal kuey teow doli ni, tapi tak pnh berkesempatan merasa hehe

fyna said...

adehh...nak juga.. meh post kat sis..

AbgferOz said...

affan : yups dia tersorok sket.. kna rajin pusing2 baru jmpa :) hiihih mmg sedap wugi woOoo

sis fyna : errr kalu post nnti tinggal bekas je :P

Powered by Blogger.