TAKKAN join lagi DIGI WWWOW AWARD



Kenangan Terindah bila di VOTE ke top5 Overall
DiGi WwwOw Award 2012

1st skali aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada rakan-rakan
yang sentiasa support dan keep support saya
untuk bertanding dalam digi wwwow this year
sehingga tersenarai gak..

TIDAK TERSENARAI TOP10
adeii.. walaupun voting  punya tinggi diterima tapi mungkin takda rezeki
nak tersenarai dalam top10 kategori so.. terima sajalah seadanya...

CUKUP lah 2 tahun menyertai Digi Wwwow Award..
dan rasanya dah tiba masanya aku tarek diri dari terus bertanding
dalam award ini.. bukan sahaja tak menang.. juga tidak berbaloi
untuk masuk bertanding.. 

selepas dikaji dan diteliti 2 tahun ini aku rasa pelawat 
yang blog dan facebook aku kasi ke digi wwwow terlalulah
banyak berganda2 berbanding pelawat yang aku terima..
so dari terus promote contest ni lebih baik aku keep fokus
untuk promosikan blog aku.. lebih baik dan berbaloi-baloi...

so kepada DiGi WwwOw Award dengan ini aku CERAI kan
dikau dengan talak 13.6 tanpa was-was...

~ THE END ~


6 comments

Nizam Ijam said...

untung la retis..haha

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said...

byk dgr kisah x sedap psal bias dlm WOooWWW award tu haa..

Feroz Othman said...

nizam : tada retis mane jgan ngade grrr...

ahmad fauzi : a'aah byk sangat aku dengar complain.. hari2 ada je

Mia Liana said...

bagus2... akak dah ceraikan dulu awal-awal digi awards ni dan pecat nuffnang dari blog akak....

Feroz Othman said...

sis mia : errr.. yg laen tuh on da way :)

Mah@mahu said...

Biasa lah bro bila award mcm ni ada jer kroni dan juga byk tak betulnya.. Sabar jelah aku pun tak pernah masuk pun mana2 award tak layak lagi kot hehehhe...

Powered by Blogger.