Selalu Berlaku Masa Exam



Exam

abu : ahmad dah baca buku ke utk exam esok ?
ahmad : tak baca pun..

lepas exam result si ahmad ni lagi gempak
dari result abu..

kan kan kan ? pernah tak terjadi 
waktu korang sekolah dulu ?
hik hik hik..

ada 2 jawapan kat sini
samada 
A : dia baca buku tapi ckap tak baca
B : dia guna dadu dan semuanya naseb baik..
hahahaha..


9 comments

Ernie Widhyharti said...

em, sy slalu jadi mcm Ahmad. pastu ada org bersangka buruk. kata sy ni mulut je ckp x study lagi padahal dah study. pedih2. huuu

Masha Meisters said...

hahaha...memg ada yang mcni...atau si A baca buku tapi xfaham...si B pulak xbaca buku tp mse lecture dye faham semua yang lectrr ajar...hehe

NUR AYNIE said...

selalu sangattttt....hahaha. nak jugak rasa jadi Ahmad tu.=D

RealNS said...

aah. penah gak. tp biler kawan tanye , jawab je 'aku baca skit2'

zuhaida said...

ramai je kawan macamtu. cakap tak baca tapi rsult perghh. gempak.

AbgferOz said...

ernie : heee.. takpe.. abaikan je.. jnji anda berjaya :P

masha : yupss yg penting fokus time dalam class tuh yg senang nak berjaya..

Aynie : heeee.. amboih2 nak snang je.. hihihi doa byk2 :P

realNS : hihihi sikit2 lama2 jadi bukit :P

zuhaida : hihihi.. kamu pnye result mcam mane ?

Phat said...

org yg x bc buku sebelum exam tu dah hari2 bc buku tu yg cemerlang tu

Rosalia said...

dia rendah dri tu kalau dia ckp bce mesti kwn dia ckp fuyo! memang hebat la kau. kan nanti over confident plak hihi :D

misshannajr said...

ada gak kes kedekut ilmu..dia dah baca byk tapi takut nak share dgn org..takut kalah hehe..

Powered by Blogger.