Most Inspiring Internet for Good Award 2012



Digi Wwwow Award 2012


setelah berfikir panjang baik dan buruk..
akhirnya aku telah membuat keputusan untuk
berhijrah kategori wwwow award 2012..

dari kategori blogger of the year
aku tukar ke Most inspiring Internet for good award
coz dalam blog ni pun ada banyak info menarik yang
dikongsikan bersama pelawat.. so rasanya 
sesuai kot join kategori ini..

kepada sesiapa yang join Wwwow Award ni
harap dapat msg aku kat facebok
supaya dapat plan sesuatu untuk
memantapkan diri dalam pertandingan ini..
www.facebook.com/abgferoz
sama² la kita memancing undi..

hee.... majulah voting utk blogger :P


5 comments

~Sweet Honesty~ said...

wahh..abg feroz blogger femes..msti berjaya..gud luck yeeer..(^_^)

AbgFeroZ said...

sweet honesty : heee.. tak pemes mane pun.. heee.. thanks.. jgan lupe tlong vote k :)

Mah@mahu said...

Tak mampu aku nak bertanding bro untuk DiGi woww awards ni kena tunggu 5 tahun lagi kot Insyallah..

ejulz said...

gud luck..

AbgferOz said...

mahmahu : err.. tak tunggu slagi tak cuba slagi tuh kita taktau :) try je luck :)

ejulz : thanks bro..

Powered by Blogger.