Download Contoh Resume



Download Contoh Resume

aku tau ramai yang mencari contoh resume untuk di download
tapi kebanyakkan website memberikan contoh yang simple
dan ada yang tak sesuai dan tidak menarik
untuk dijadikan resume..

so setelah berpenat lelah mencari contoh untuk dijadikan
resume so aku sediakan kat pelawat blog jiwarosak
Download Contoh Resume Terkini

aku harap resume ini dapat dijadikan contoh
untuk mereka-mereka yang masih tercari-cari
contoh resume yang sesuai..

selamat mendownload Contoh Resume Ini..


8 comments

biela bell said...

mmg terbaik gambar!!! ;p

AbgferOz said...

biela : hihihih nampak comei kan :P

Mohd Norafzal said...

bagus nih.adik aku asyik suh aku buatkan je.bincik!

fyna said...

wowwww.... nice entry..sis pun nak resume jugak la.

AbgferOz said...

Norafzal : hehehe mmg slalu mcam tuh :) saje sediakan snang kalu nak guna download edit sket ja :P

sis fyna : hihihi sis dah kje tetap buat pa resume agi :P

Cik Purple Pinkypuff said...

haaa.. ni mmg elok sgt nih.. skg nih kena cari keja semula.. mmg perlukan resume..

AbgferOz said...

cik purple : heee.. sile2 download je :)

Anonymous said...

Guna pic tu confirm dpt kja..hehe

Powered by Blogger.