Dating dengan Amoi Cute dari Negeri Sembilan



 heee.. Wakil Kawasan Bukit Bintang

heee.. walaupun tak duduk bukit bintang tapi still dapat
jadi wakil kawasan bukit bintang.. hik hik..

heee..bila sampai konvensyen ni wakil KL ada 4 orang je..
heee.. sedih sehh.. tak ramai kawan..
tapi bila dah masuk dewan baru prasan ada geng2 lain dari
negeri lain.. weee... ramai gak kawan2 lama yang datang
untuk konvensyen kelab rakan muda Malaysia 2012 ni..
heeee... besh besh besh..

tapi yang paling besh bila ada amoi cute sudi
teman gosip2, mengomel2, datim2, dan sharing2
sepanjang 2 hari kat sana...
memang petah BM si amoi nie..
siap pandai buat lawak lagi..
adeii.. yang tak bley tahan dia bley nyanyi²
lagu jiwang melayu gitu..
hahahaha.. gila kentang la moi..

ape2 pun aku nak ucapkan thanks to Yuuki 
yang sudi jadi teman aku for last 2 days
at konvensyen kelab rakan muda Malaysia..
memang besh weehhh..
saket perut asyik gelak je..

heee... O.o"


3 comments

ejulz said...

perghhhh.. amoi yaaa.. iyyooo.. heehhe

AbgFeroZ said...

ejulz : hehehe.. cari amoi sabah dapat amoi negori.. :P

Anonymous said...

Yg aku ni hari2 dpt amoi singapura tak heranpn..

Powered by Blogger.