deMam dah 2 hari



deMam

adeii.. dah 2 hari demam.. harap2 demam nie 
tak melarat ke hari berikutnya..
isk isk isk...

bile dah demam nie nak tulis entry pon malas..
rasa macam nak makan tidur je..
asal bile nak taip entry ja
kepla pusing pusing.. tak bley nak fikir
ape yang nak ditaip..

so ikut je rentak jari nie nak taip ape..
kalu jari nie rasa macam nak bebel maka
entry tuh entry bebel la..
isk isk isk..
adeiii..

errr.. malas plak nak makan ubat..
ada tak yang nak suapkan ubat.. ?

heee... O.o"


5 comments

.........cP~ said...

Memang tengah musim kot.Cuaca tak menentu.

misshannajr said...

demam ek..get well soon bro :) makan ubat tu suap sndri sudah,,ngade2 haha

nazirah said...

ni demam ape? demam cinta ke hehe
takecare ok jgn lupe makan ubat

AbgFeroZ said...

cp : skrang musim hujan je.. isk isk..

hanna : hahaha kalu org suapkan lagi cepat baek :P

nazirah : demam panas + batuk + slesema :) heee..

Arra Ahmad said...

demam kus2..haha

Powered by Blogger.