Terima Kasih Kawan-kawan Blogger Untuk Follower ke 4000




heee... thanks semua yang sudi follow blog jiwarosak.com

kepada semua rakan-rakan dan pembaca blog ini sya ucapkan ribuan terima kasih
kerana sudi untuk singgah, baca dan follow blog yang tak seberapa ini..

dengan penghargaan ini..
segala yang den tau
tentang tips, tutorial dan mcam2 lagi tentang blog akan
di postkan utk dikongsikan bersama rakan-rakan blogger

Jom Kenali Follower ke 4000
Ain Soofiyah

jum tengok blog ini.. menarik sehh..
dari segi warna dan susunan memang teratur..
siap ada tutorial dan tips lagi untuk di kongsi dengan blogger :)
jum redah blog Ain Soofiyah


16 comments

cik panadol said...

dasar #retis...hahahaha!

Lyssa Faizureen said...

waaaa... congrates ye atok !! :)

nazirah said...

gile ar kentang huhu

AbgferOz said...

cik panadol : grrr... senget jew.. mane ada..

lyssa : heee.. mekacih nekk..

nazirah : err.. memey suke mkan kentang pown :P

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din said...

waa dah 4000 tak pe putry jadi yang ke 4001..done folow jiwa yang rosak heheheeh

tahniah yepppp

nak sign boleh?? keehkehkehkeh

org muo said...

tahniah tahniah tahniah :)

AbgferOz said...

wan nurul : heee.. thanks.. sign ? malu la.. hik hik..

org muo : thanks bro :)

ain said...

haha.. thanx tag... tahniah dh 4000 follower.. kte nih 1000 pn x lpas lgi.. =)

NURULHANIF said...

tahniah.. dah 4000.. rmainya..:)

POKOKberGONCANG said...

opps minta pembetulan kan POKOK yg followr ker 4000.. em tp tak per lah sbb td POKOK follow tak kuar2.. emmm sedih.. POKOK org baru dlm blog dah dianak tirikan.. hu3...

AbgferOz said...

ain : heee.. tak lama agi la tuh :)

nurul : thanks :) heee..

pokok bergoncang : maksudnya anda telah follow blog ini sblum tuh..
tuh yg tak kluar.. :) thx juga kpada anda :)

POKOKberGONCANG said...

he3.. sy bru jer buat blog semalam.. hu3

AbgferOz said...

pokok bergoncang : heee.. takpe2.. plan2 kayuh :)

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

alaaaa..terlambat 5 org...lol

bwalking here..

to my blog - Acapsuur (>,<)

Aidanatasya said...

Tahniahh.... :)
tandanya...orang peramah (^_^)

AbgferOz said...

asyraf : heee.. takpe2 cuba lagi laen kali :P

aida : heee.. thanks.. hehhe terlebey peramah dah nie :P

Powered by Blogger.