Tempat Free Ping Entry Blogger



Ping Blog

heee....hari nie aku nak share sedikit sebanyak
tempat free ping entry terbaru yang korang boleh share
dengan blogger-blogger lain...

Ping Entry di Website


Ping Entry di FaCebOok

Port Blogger  (Owner)

heee... ni yang setakat aku tau.. tapi ada banyak lagi sebenarnya...
heee.. cukup2 la tak baik tamak2.. aku rasa ni pown dah cukup kowt..
coz ini ja yg aku tau dan ingat :)~
hik hik hik..

lepas nie sapa kata aku kedekut agi aku geget telinga dia..
argghhhh... hahahaa...
p/s.. jom jom jom
free ping blog


7 comments

c genk bah ne said...

makasi sbb share hehe ^^

Hazmin Hamudin said...

terima kasih dengan info ni...boleh tambah lagi tempat untuk ping lepas nie :)

AbgferOz said...

c genk : bereh2 :)

hazmin : sila2.. sesame :)

ikaa said...

awak ikaa nk minta izin letak info awk nie dalm entry ikaa ye..& ikaa kreditkan untuk awk tw :)

AbgFeroZ said...

ikaa : silakan :) thx

rahsiaduitfree said...

Terima kasih daun keladi, lain kali datang lagi. info yang sangat bermakna buat saya insan yang baru dalam dunia blog

Keris 7 Lok said...

thx brother..mai singgah keris7lok.blogspot.com

Powered by Blogger.