Iklan PERCUMA kepada member JiwarOsak




fuhhhhhh..... akhirnya target aku untuk capai
3000 follower tercapai juga..
kini aku nak membalas jasa anda, anda dan anda semua..
untuk membantu traffic dan follower anda juga bertambah...

heee bertambah ke ?
bertambah atau tidak itu taktau la...
tapi kalu tak cuba mane nak tau kan ? hik hik hik...
anda semua TIDAK PERLU buat entry,
TIDAK PERLU follow kalu tak sudi,
dan TIDAK PERLU komen kalu tak suka..

anda cuma perlu klick banner di atas
dan isikan url anda dan url banner anda...
itu SAHAJA yang diperlukan...

TETAPI AWAS anda tidak dibenarkan letak url
says, churpchurp mahupun apa sahaja
yang SEANGKATAN dengannya...

Iklan ini HANYA Akan KEKAL untuk jangka masa 5jam SAHAJA...
heee... tak boleh letak lama-lama... orang lain pon nak juga...
tak baik woOoo tamak.. siapa CEPAT dia DAPAT...

Thanks kepada Semua yang still SUPPORT JIWAROSAK
walaupun BLOG ini TAK BEST macam blog2 lain...
...TERIMA KASIH KEPADA SEMUA...


12 comments

SiBudakKurus said...

tak faham..hehehe..nak buat jugak..

Famili Ceria said...

dah letak dah...hehe..

Aida Omar said...

pehh!! mencecah 3000 sudah.. InsyaAllah nanti nampak kosong akan ku rebut..hehe

cucu umie said...

tahniah bro dah capai target..hehe

AbgferOz said...

sibudakurus : heee.. tengok atas tuh banner kalu ada kosong ja click dan isi banner anda :)

famili ceria : hee.. oke2 :)

aida : heeee tuh la.. oke2.. gudluck hihihi

cucu umie : thanks.. skrang nak target 5000 plak.. thun depan lepas kowt :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

wah . dah capai 3000

tahniah ye

:)

MawarPlastik said...

sy takda banner... -_- camane...

AbgferOz said...

cintahati : mekaceh yew :)

mawarplastik : buat la satu :) kalu takda gak letak je url gmbar anda :)

KertasWarnaMerah said...

baner yang mana eh.? huhu..almaklumlah buta it..haha..awat x buat lama skit..sehari ka..2 hari ka..huhu^^

ezzu said...

tahniah2 dh cecah 3000 followers..hehehe

AbgferOz said...

kertaswarnaMerah : banner kat atas tuh.. yang bwah header... oke2 dah buat lama sikit atas permintaan ramai dah up kepada 10jam :)~

ezzu : mekaceh :) hope lpas ini anda pula :)

cik kacak said...

3000 ? hebat , tahniah ;)

Powered by Blogger.