Asal Awek Lesbian Mesti Comel



Kartun awek

adeii.. sedang aku lepak makan dengan kawan-kawan
tetiba datang 2 orang awek nie lepak sebelah
meja makan kitaorg..

sorang nie comei gile..
dengan putihnya.. dengan manisnya.. 
dengan lesung pipitnya.. perghh
lengkap la sehh.. tapi yang sorang nie
lagak macam tomboi..muke ada ganas sehh...

kawan-kawan aku semua pakat dok usha awek comei tuh
heeee... memey terbaek la.. tetiba si tomboi nie
macam panas je.. dia bangun terus pegang tangan 
awek cute tuh blah dari kedai..
perghhh.. berkepit2 plakk..
adeiii.. takkan la..
(takkan la lesbian plak.. ?)

kalu semua yang cute2 si tomboi yang kebas..
susah la mcam nie.. dah la yang cute
kebanyakkannya dah bertunang..
yang tinggal di kebas tomboi plak..
adeiii.. parah gini...

nak kna suruh mak bawa rombongan terus nie..
asal nampak yang cute je terus minang..
hik hik hik..

eerrrr.. agak2 kalu ada 20sen ckup tak nak meminang.. ?
heeee... 


13 comments

Pn. Sheila@CC said...

em... agaknyer tomboy2 ni lg pandai mengayat dr laki kan... Org laki slu tak setia kot n x pandai caring... Tomboi ni caring dia lebih skit, pasal tu awek cun suka tomboi lg... agak n trough experience gak... hehehe...

AbgferOz said...

Pn Sheila : heeee.. pasai dia perempuan tuh yg dia lebih memahami prempuan :) lelaki nie kasar sket..diaorg sukar utk tunjukkan prasaan sayang diaorg :) tpi dalam hati ada taman bunga gak woOooo :P

Arra Ahmad said...

20sen? nak beli topup pun tak cukup..

ingat citer P-Ramlee dulu
"abang Sudin...20sen"
haha

Kamikongsi said...

haha.. aku dah lama kempunan dengan geng lesbian ni sebab stok diorang semua cun2 melecun tapi kes dengan gay pun same jugak. Kekadang aku kesian jugak kat member perempuan aku,diorang usha-usha pakwe gagah perkasa dan baby face,rupanya lembut dan lembut isinya. orang macam kita ni pasrah je la~

hana said...

aduhai...
cer la try ayat lesbian tu kalau berani...
hihih

Gadis Pantai Timur said...

ambik lah yang ak cute..nanti mesti jadi isteri solehah..nk yang cute tapi songsang tu wat pe.

LaLa mhdnor said...

lelaki pun kalah ngan lesbian, hahah

Reen Rostarizam said...

banyak sgt penyakit lesbian dan gay, ni same jugak cer kalau gay hensem je skali gay #puih -__-''

AbgferOz said...

arra : hahahaa... mcam cite p ramlee tuh la hihihih..

kami : hahaha mane bley pasrah... kita redah je.. tgok sape jantan :P wakakkaak

hana : heee.. tomboi tuh kecik je.. tadahal lew.. hik hik..

gadis : tak juga.. mungkin diaorg bley jadi solehah lagi dari yg tak cute.. itu tugas seorang lelaki sebagai pemimpin :)

lala : bkan kalah.. mengalah je.. hahaha...

reen : hahaha.. no comment :P hihihi.. maybe diaorg takda orang yg sudi bimbing :) kita la kna berkawan dan tolong diaorg :)

Why Farouk said...

betul3.. lesbian2 yg i kenal sumpah cun2 semua.. tapi sayang sgt sbb terpesong.. dunia akhir zaman macam ni la..

AbgferOz said...

farouk : heee.. cube la plan2 bimbing diaorg :) semua org buat silap :)

Mr. J said...

kalau aku ader sane bro.. kita duduk kat meja dorang.

p!q4h b@guss said...

tuu la.. susah btoi la zaman ni.. yg cute2 lesbian, yg ensem2 plak gay.. abeh tu cmna.. haha

Powered by Blogger.