Ninja Kawasaki yang di PINJAM



bersama hadiah yang ditawarkan Gillette untuk peraduannya..
Model Ninja Kawasaki or Model Gillette ?
Muke tak maLu bergaya dengan bakal hadiah orang lain...

heee.. tadi lepak2 kat carefour wangsa maju ternampak plak
motor bergaya ninja kawasaki nie.. tetiba terasa nak bergaya la plak..
(buat muke tak malu orang lalu lalang tengOk)
kowt2 mane la tau menang hadiah utama Gillette sebijik motor
(walaupun tak masuk contest tuh)
WwOoww.. heee.. adakah aku se lucky itu ?

kepada yang berminat hanya perlu beli barang Gillete dengan harga
rm15 ke atas dan tulis perkataan Gillete dengan bergaya
dan anda mungkin memiliki Motor ini sebagai hadiah :)~
heee sempat lagi promote Gillete...

p/s... ada tak orang nak blanje aku motor ninja kawasaki nie ?


10 comments

solomolo said...

dah agak dah...
mesti kat care$ wangsa maju...

AbgferOz said...

solomolo : hahaha ang tak tangkap gmbar kew ? smart sehh.. geram ja tgok :P

Along Usop said...

oit..!! muto aku tuh!!

grrr.... chilanat pakcik jilet nih.. pinjam tak reti nak pulangkan!!

tup2 dah buat hadiah!.. grrrrr


*oh.. bestnye kalau dapat peluang luahkan ayat kat atas tuh... haiihh...

AbgferOz said...

along : hahahaha.. jgan mcam2 bro.. krang sesia kna saman heee.. amboi2 bratur ambik no.. aku dlu nak motor nie :P

ieda CUMA said...

serius suka motor ni..! nak msuk lah praduan 2. untong2 bole dpt.. haha. kaki x smpai kot.. lalalalala~

AbgferOz said...

ieda : heeee kalu dpat kasi abg jeww.. oke :) kaki pendek tuh hahaha

diana said...

carefour wangsa maju je ke??

AbgferOz said...

diana : tatau tak pergi survey tmpat laen agi :) kat situ ja shopping smlam :P

Liyana Zahim said...

Wakakaka.. Mmg tatau malu sunggoh!

AbgferOz said...

Liyana : kalu tau malu mmg tak merasa la :)

Powered by Blogger.