Digi Center Berjaya Time Square KL



inilah pakaian ku bile pergi ke berjaya time square semalam

heeee...sempoi tak ?
bju volunteer + sluar 3 suku + selipar toilet
hik hik hik...

semalam dengan malas nye aku telah ke
digi center di berjaya time square
satu2nya digi center yang dekat dengan umah aku
untuk terminate digi broadband abg aku yang berpindah ke perlis..
dengan pkaian yang simple aku telah masuk
time square dngan slamber nyer...

tak sangka plak pkai sempoi2 gini ramai plak yang pandang
adakah mungkin pkaian ku ini tidak sesuai untuk ke time square ?
heeee.. takkan la nak kna pkai smart2 semata2 nak pergi
terminate digi broadband kat digi center di time square ?
aduyaii.. peduli ape aku nak pkai mcam mane p0wn..
aku adalah aku dan aku adalah simple person with simple life..
heeeee... bukan korank yg beli pakaian aku..
sibuk jeww.. nak jelink2..

lagipun rumah aku ke time square hanya 10 minit jew..
buat pa la aku nak pkai jeans or smart2
smata2 untuk korank tengok
heee.. knapa orang skrang suke pandang serong kat orang laen ekk ?
perlu ka ? heee.. mementang korank pkai lawa2,
pakaian berjenama kunun...
sibuk ja tgok orang laen..

p/s... janji aku ta pkai boxer pink
dngan singlet sda la kan kan kan..



8 comments

puteraduyong said...

hehe...atas dah ok...part bawah tu...agak selambe...

AbgferOz said...

ptra duyung : heee.. 10 minit dari umah.. time square dah mcam psar mlam bgi ku hehehe...

lilypelangi said...

pakai apa-apa pon boleh . asalkan tutup aurat :)

AbgferOz said...

lily : sluar tuh bwah lutut :) kire tutup aurat kan kan kan :)~ heee..

fyna said...

hahaha....
cara gak pkai boxer.
;)

AbgferOz said...

fyna : heee.. nnti diaorg tergode susah plak... ahahah

solomolo said...

saya pon pakai macam ni kalo keluar ke mana2...
selesa...

AbgferOz said...

solomolo : yupsss senang nak berjalan... slesa :)

Powered by Blogger.