Tips Untuk Menaikkan dan Meningkatkan Traffic blOg



kah kah kah...
geli hati p0wn ada terbace artikel kat website nie..
konon2 nyer website dia panas, power, gempak, maju,
gilew lar hari2 plawat smpai ribu2 fuhh..
hebat ka ??

waktu aku join website dia aku tgok
visit today 700 / 1.45pm
online now 75 users
fuhh.. gilew lar..
mcam x percaye jar..

aku p0wn rase mcam pelik..
website cikai2
mcam unta buat website bley naik
mcam website otai2..
dngan rase ingin kepastian
aku p0wn visit alexa
and pagerank..

ok lar pagerank dia 3
tp yg xbley blah tuh
online users 1
visit today dia x smpai 100
kah kah kah..

kalu ye p0wn hebat menipu..
jgan la smpai nak curi traffic org laen letak kat website sndiri..
sudah2 lar cube perkemaskan website anda dlu kalu nak traffic..
xp0wn ambik jar traffic light kat jlan tuh letak kat website anda..
mungkin website anda akan maju lpas nie :)

hahahaha..
kepada yg nak traffic ke website anda..
anda bley cube dngan perlahan2
1.links dngan rakan2
2.promote website anda di website2 promote
3. tajuk yg sesuai/pemes utk dicari
4.upload gmbar /nama gmbar -abgferoz(cth)

p/s... 5. menipu mcam blogger yg bernama .......
kah kah kah...


7 comments

AbgFeroZ said...

xyah blagak2 web pemes..
jujur sudah :)

ejaa said...

web site sape tu.
ejaa ke.
huhuhu

hawa lilis suriyani said...

haha..boleh kah itu macam...
elis pon nak curik la trafic AbgFeroz letak kat elis..hehehe

AbgFeroZ said...

hahaha...
siape2 jar.. xm0h dedahkan siape :)
curi ja traffic google or facebook..
skali online users 10000 org dlam 1 masa.. hahahah...

Nurul Harun said...

hehehhee...

blog nurul tak pemes pun ^^,

AbgFeroZ said...

xpe nurul..
plan2.. cube bace sket petua kat bwah post tuh.. nnti naek la traffic blog kmu tuh :)

ejaa said...

hahah i knew dah!

ada kebenaran nya gak ape abgferoz ckp tuuuuuu...
lalalalala.

Powered by Blogger.