Gambar Bogel 18sx di FaCebOok



18sx

aduyaiii... blogger owhh blogger...
tak kat blog kat faCebook pown jadi gak..
isk isk isk...

buka-buka faCebook tengok penuh gambar bogel kat news feed
facebook aku.. isk isk isk..
tengok mamat yang upload gambar tuh.. tak da plak add..
bila check btoi2 rupa-rupa nya si mamat blogger nie yang like
gambar bogel tuh.. 
isk isk isk..

mamat oitt... agak2 la sket.. friend ang tuh dah la
dekat 4k.. confirm2 penuh perempuan..
yang pegi like gambar bogel tuh awat...

agak2 ang tau atau tidak kalu ang like or komen gambar bogel tuh
keluar kat feed semua rakan2 ang... ?

errrrr.....
kalu nak tengok sendiri2 sudah... jangan la
babitkan orang lain.. isk isk isk..
nak sangat like gambar bogel..
nah like sampai lebam..
errr...

p/s... dah remove anda dari friendlist :)
terpaksa bro.. sama ada ang like atau di hack..
untuk keselamatan aku... heee. baik remove awai2 :)


21 comments

C i k P i p i T e m b a m said...

suka naa pic lagu tu ? hahaha... mmg brlambak.. kot ye pon jgn la like. gilaa...

AbgFeroZ said...

hahaha.. tuh la.. yg komen ngutuk pown sama.. kluar kat feed gak.. adehh.. naseb tada org kat blakang time buka facebook kalu tak habis kna sembur...

miss Fyqa said...

huhu. apa nak jadik ler zmn skg..

AbgferOz said...

miss fyqa : heee.. ntoh..tgok ayat dia mcam dari seberang pnye profile..

el said...

alhamdulilah fb saya masih suci..hahahahaha tu lah add lg org yg bukan2

ada add angelina jacovich x hehehehe

AbgferOz said...

el : heee.. add jela.. lagi ramai kwan lagi besh :P hihihi.. grrr...

angelina jocovich ?? errr.. sape tuh ? hahahah ta knai

eka said...

tah pape je kan -,-

AbgferOz said...

eka : heee.. kdang2 kna hack gak tuh.. so kna hati2 :) aplikasi byk tak boleh dipercayai :)

gEe said...

ha'ah, byk sgt gmbr x snonoh kluar kat news feed. x psl dgn org x b'slh skali tgk pic2 x snonoh tu.

AbgferOz said...

gee : heee.. tau xpe.. naseb hari nie takda.. smlam dari pagi smpai mlam dpat.. isk isk..

Zul Fattah said...

sape yg bangang post gambaq bogel tu? xde kerja lain ke?

M. Miftahur Royan said...

salam kenal gan

follow balik ya gan

q admin http://4kopisusu.blogspot.com

AbgferOz said...

zul : ikut ayat dia mcam dari seberang ja...

capital M said...

yeah tindakan yg benar. sekarang pown dh heboh dekat facebook pasal gmbar lucah neyh. mmg sgt menyusahkan org jaa. kalaw yg kuat iman tuu entah-2 sampai taknak bukak lgsong facebook. mcmtula dunia akhir zaman tak fikir dosa dah kan.

IQ = Iez Qis said...

asenye kena hack, sbbnye kalau tak silap bukan sengaja dorang nak like gambar tak senonoh, ada jugak antara friendlist sy yg kononnya like gmbr cmtu tapi rasenye memang hacker yang buat, dia target kaum lelaki, dan semestinya target melayu...

dengar katanya hacker nih, hacker malaysia~

Fathiah Hamim said...

saya takda kena pun. feed saya suci je semalam. hehe

AbgferOz said...

capital M : heee.. tuh la gamaknya slagi tak ramai yg report slagi tuh la wujud.. lain kali kalu jmpa report ja..

IS : heee.. ta semua kna hack.. ada yg like ada juga yg komen.. hik hik hik.. kdang2 tamo ngaku :P

fathiah : hahaha.. naseb baik la kowt :P smlam kecoh ramai yg kna :P

MaYa MustWany said...

memang bahaya la fb sekarang.makin tak aman.

AbgFeroZ said...

maya : heee.. fb memang tak penah nak aman :P

Idayu MZilysm said...

sama lar .. dekat FB sy pn g2 .. kin rosak pemandangan jk ni .. hesh ... geram ~

AbgferOz said...

idayu : heee.. tuh la.. isk isk.. naseb nasebb..

Powered by Blogger.