Perempuan Cantik vs Perempuan Tak Cantik



Perempuan Cantik vs Perempuan Tak Cantik


"Kalau perempuan cantik pendiam , Lelaki akan cakap:: woow, ciri-ciri isteri idaman...
"kalau perempuan tak cantik pendiam , Lelaki akan cakap: eh tak reti komunikasi betul...

"kalau perempuan cantik berbuat jahat , Lelaki akan kata: musti ada krisis dalaman nih...kesian
"kalau perempuan tak cantik berbuat jahat , Lelaki akan cakap: dah la tak lawa, perangai pulak huduh...

"kalau perempuan cantik menolong Lelaki yg diganggu , Lelaki akan cakap: heroin sejati...!
" kalau perempuan tak cantik menolong Lelaki yang diganggu , Lelaki akan kata: taktik nak ngorat le tu...

"kalau perempuan cantik dapat Lelaki hensem , Lelaki akan kata: ok gak la....
" kalau perempuan tak cantik dapat Lelaki hensem , Lelaki akan kata: kesian..mesti kena bomoh lelaki tuh!

"kalau perempuan cantik ditinggal kekasih . Lelaki akan kata: buta kayu betul mamat tu....
"kalau perempuan tak cantik ditinggal kekasih , Lelaki akan kata:...patut pun kena reject...

" kalau perempuan cantik penyayang binatang , Lelaki akan cakap: perasaannya halus...penuh kasih sayang
"kalau perempuan tak cantik penyayang binatang , Lelaki akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi...

"kalau perempuan cantik bawa BMW , Lelaki akan cakap: ntah dato' mana bela nih....
" kalau perempuan tak cantik bawa BMW " Lelaki akan cakap: musti anak org kaya nih.....

"kalau perempuan cantik tak mau bergambar , Lelaki akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar
" kalau perempuan tak cantik tak mau bergambar , Lelaki akan kata: sedar pun diri...

" kalau perempuan cantik menuang air ke gelas lelaki , Lelaki akan cakap: caring sungguh....
" kalau perempuan tak cantik menuang air ke gelas lelaki , Lelaki akan cakap: nak tunjuk caring le tu....

"kalau perempuan cantik bersedih hati , Lelaki akan cakap: dont worry..i will make u happy forever
"kalau perempuan tak cantik bersedih hati ,Lelaki akan kata: sikit2 nak nangis!! mengada2...

"kalau perempuan cantik masak , Lelaki akan kata: dah la lawa, pandai masak pulak tu...
"kalau perempuan tak cantik masak , Lelaki akan cakap: ntah sedap ke tak????

"kalau perempuan cantik main2 miss call , Lelaki akan kata: takpe...
" kalau perempuan tak cantik main2 miss call , Lelaki akan cakap: ko ni takde keja lain ke... sibuk ni tau..

" kalau perempuan cantik hantar2 email , Lelaki akan kata: sukenya....
"kalau perempuan tak cantik hantar2 email , Lelaki akan cakap: balik2 email dia...boring


10 comments

Cik Fie said...

kesian kat pompuan yg xcantik tu . hahaha :P

Feroz Othman said...

cik fie : heee.. kesian kesian kesian :)

ekram mahat said...

sedih tapi benar, manusia2...

Feroz Othman said...

ekram : yupss..bgitulah slalunya kita dinilai..

SITI SALIHAH AHMAD said...
This comment has been removed by the author.
SITI SALIHAH AHMAD said...

ini tidak adil..tidak adil bagiku..

Nurul Ainaa said...

ohy kalau perempuan cantik pendiam, ciri2 idaman lelaki ke hehehehe =)

Umie Artoqiemie said...

sedey pedey.. seb baik gua cantik..
cantik ke masalahnye ??? hahahaha

Feroz Othman said...

ct : err mcam pnah dngar ayat tuh :P

ainaa : heee.. heee bley dikatakan la :P

umie : hahaha sempat lagi.. O.o"

kak nora said...

assalam,bunda datang

Powered by Blogger.