Payment dari Syarikat Pengiklanan Komli




Syarikat Pengiklanan Komli

waaaa... dah lama ku tunggu akhirnya syarikat pengiklanan komli
bayor juga seperti yang di janjikan...
terima kasih KOMLI
hik hik hik..

cadangnya nak testing ja pengiklanan dari komli nie..
tapi bila tengok hasil dan earning yang dibayar nampak gayanya
akan terus setia berkhidmat untuk komli la aljawabnya...
hak hak hak (gelak jahat)
Payment Komli

kepada blogger² yang mempunyai pelawat @ pageview
yang banyak or lebih 3k boleh la try request untuk jadi
publisher KOMLI mane la tau rezeki bertambah²
lagi lagi bila dia bayar dalam USD
hik hik hik.

kepada rakan² blogger yang berminat untuk join
syarikat pengiklanan komli sebagai publisher anda boleh 
register di sini KOMLI



11 comments

Dunia Wilma said...

Banyaknya ^_^
Tak tahu plak tentang Komli nie...
Past nie Wilma nak check la...

Feroz Othman said...

wilma : blogger2 pemes ja yg ramai pkai.. dorang tak promote tuh rmai taktau :)

Cik Fie said...

tak pernah ambik tawu pon .
nak try la pasni :P

Feroz Othman said...

cik fie : hehhe sile sile :P

Nurul Filzah said...

ehem , ada org nak belanja secret recipe la ..

Feroz Othman said...

nurul filzah : hahaha sat sat nak pitam :P

Nurmujahidah Ismail said...

muja punya 1k pun tak sampai sehari,, inikan plak 3k,, mybe in the future kot :)

fyna said...

*kelip2 mata*

E'in said...

kalau page view kurang 3k mcm blog kite nie leh sign up gak x? sobs :'(

Feroz Othman said...

muja + ein : err tak sure plak.. try la request mane tau ada rzeki :)

aisyah humaira' said...

nak try jugak la. :)

Powered by Blogger.