Kisah Kantoi Kahwin Lain



Kisah Kantoi Kahwin Lain

 Sepasang suami isteri yg telah mempunyai 3 orang anak, sedang
berbual sambil menonton TV di dalam bilik mereka. Si isteri bertanya
kepada suami beberapa soalan.

 Isteri : Bang, kalau saya mati dulu, abang kahwin lagi tak?
 Suami : Abang rasa, abang mungkin kahwin lagi. Kerana,
anak-anak kita perlukan orang yang boleh beri perhatian. Makan minum abang
pun adalah orang yang sediakan.

 Isteri : Habis, kalau abang kahwin lagi, abang kasi ke dia
duduk rumah kita.
 Suami : Yelah. Sebab rumah ni mahal, takkan nak biar kosong
macam tu saja?

 Isteri : Abang kasi ke dia guna bilik, kita, toilet kita?
Suami : Ya yang, sbb takkan abang nak buat bilik lain khas
untuk dia. Nanti bilik ni, membazir pulak.

Isteri : Abang kasi ke dia pakai almari kita?
 Suami : Ye yang, almari kita ada 4 pintu takkan nak bagi org
lain pulak.

 Isteri : Abang kasi ke dia pakai katil kita?
 Suami : Terpaksalah yang. Sebab katil kita tu baru je beli
sebulan.

 Isteri : Baju tidur saya, pijama dan towel saya?
 Suami : Takkan itu abang n bagi kakak & adik awak. Jadi,
drpd tak dipakai, lebih baik kalau abang kasi dia aja.

 Isteri : Handbag saya, kasut saya, golf set saya?
 Suami : Itu tak boleh, sebab dia suka handbag kaler maroon,
kasut dia saiz kecil drpd awak, saiz 5, golf set tak boleh sebab dia
kidal...

Isteri: (@#%($@%)!*@^
Suami: (Dalam hati)Alamak!!



Kisah Kantoi Kahwin Lain


5 comments

Nur Farrah Qistina Mazlan said...

kantoi sudah!!

wisata bakti alam said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Asningtiyas Nasdja Putri said...

kantoi si suami

SHARE4RT said...

Pertamax gan

Mampir balik yaa di SHARE4RT , oiya tolong dong gan tombol G+ nya di klik :)

Sukses selalu buat blog ini ^_^

nabByla said...

haha seyes mmg sengal ! :D

Powered by Blogger.