Lyssa Faizureen kasi lOve



Lyssa Faizureen @ Lyssa Secret kasi lOve

heee.. tengok tengok tengok..
korang ada ? hik hik hik..
(gedix satt.)

boley pitam tengok bila budak gemok si lyssa faizureen
ni kasi love lagi kat aku.. hahahaa..
dah dah.. yang ada niat nak kacu dia henti² kan la..
(perasan satt..)
hik hik hik..

agak² kalu ngorat dia dapat pinjam follower dia yang 50k tuh tak.. ?
heeee.. kalu dapat pinjam 200 pun jadi la.. nak cukupkan 5k..
ahahaha jauh beza...

Lyssa Faizureen @ Lyssa Secret kasi lOve



9 comments

ultraman_88 said...

hahaha..kecoh 1 fb
ni nk kecoh kat blog plk..

Shah Eira said...

untungg . NORA DANISH (lyssa) bg <3 haha

Feroz Othman said...

ultraman : dah borink post jela hihihih

shah eira : kalu nora danish yg kasi dah post sticky entry lagi hahaha

najihahfara said...

sukenye dia hehe

AbgferOz said...

najihah : hahah biase je.. saje ngusik dak mok tuh :P

Atyra Punyer Blog:) said...

maklumlah org cantik kasi LOVE ,,hu3

Mira Adzlia said...

okey...tahniah..haha

Lyssa Faizureen said...

hoiyyyyyyy !!!!!!!!!!!!!! grr >_<

AbgferOz said...

atyra : ahahah jgan di puji sngat dia tuh hahaha..

mira : hahaha tahniah ? takziah k wakakkaak

lyssa : opsss.. buat2 tak nampak sudah la wakakakak :P

Powered by Blogger.