Singgah di Petaling Street



 Petaling Street
 Jalan Petaling

 heee.. hari ni tunggu abang aku balik dari perlis..
disebabkan dia lambat sampai di puduraya so aku merayap dulu
ke kotaraya dan akhirnya singgah di Petaling Street..

time baru sampai tak penuh lagi orang. 
peniaga baru nak tarek gerai diaorg almaklum la.. petaling street nie
aktif time malam menjelma..
so petang2 dalam kul 5ptg diaorg baru nak ready gerai di tengah2 jalan..
inilah dia Petaling Street
 rajin beno orang putih duk shopping
 pilih jangan tak pilih..
 owww.. this cool mann.. check this out.. hahaha
 peniaga baru nak tarik gerai..
 orang da mula ramai di petaling street
 pilih pilih kasut mana satu..


heee.. bukan aja jam yang boleh di shopping disni.
seluar, baju, bag, dompet, kasut, selipar dan macam2 lagi... 
kalu nak shopping sini kna pandai tawar harga...

so kalu tak pandai tawar harga ajak la kawan2 yang pandai
tawar harga mesti berbaloi2 anda shopping disitu :P
hik hik hik..

Petaling Street


2 comments

Phat said...

lama sangat dah rasa nya aku tak ke PS ni

AbgferOz said...

phat : yupss same la kita :P hihihi.. dtang nak tgok ada perubahan ke idak je :P

Powered by Blogger.