Karaoke Kira Ikut Jumlah Orang



Karaoke

lepas je himpunan jutaan belia esoknya kawan2 ajak lepak karaoke 
kat tutttt... ok la.. aku pun pergi la jumpa diaorg sebelum diaorg bertolak
pulang ke negeri sembilan..

plan nak lepak tengok2 je diaorg karaoke coz suara pun tak brape 
nak ok coz bertugas lama sngat kat putrajaya..
dalam sejam lepak kat situ ada gak 4 kali pekerja dia masuk..
check brape org la.. check itu la.. mintak bayo la..
adeii.. agak mengganggu la gak..

he he he.. 
rupa rupanya karaoke tuh kira by person..
aiyoo aku tak baca aku trus juin je kawan2 walaupun tak nyanyi
dia kira gak.. katanya by person
owhhh...

takpe takpe atleast lepas ni dah tau..
sebenarnya banyak tempat yang menarik dan selesa
bile nak karaoke dalam jumlah yang kecil..
di pertama compleks saja ada 2 tempat karaoke..
1 daripadanya baru ja dibuka.. Aladin Karaoke
best gak.. muat 6/7 orang.. rm24 dapat 2jam + 1jam
time hari bekerja.. 
memang port berbaloi2 gak la..

p/s... selesema plak.. da tak bley nak karaoke..
aduyai...


2 comments

Fariz Reza said...

Assalamualaikum (^_^) datang follow blog ni. Follower yang ke- 4503 .

Nanti jikalau ade kelapangan , awak tinggalkan jejak link blog awak di sini ya Exchange link

nanti saya dapat Blogwalking awak selalu (^_^)

Hope dapat jadi rakan yang sejati dalam blogger ni ya , kita gunakan peluang ini sebaiknya untuk mengeratkan lagi hubungan antara 2 blogger (^^_)
Salam perkenalan ; ) sekali lagi dari Fariz Reza .

Fathiah Hamim said...

try la loudspeaker dekat kota damansara. weekdays, rm 15, 3 jam + free flow drink :)

Powered by Blogger.