Koleksi Kartun Muslim



 Koleksi Kartun Muslim




Koleksi Kartun Muslim

heee.. lepas nie nak gantikan semua gambar2 entry
ke gambar kartun ja.. heee.. jimat sket dosa tuh...
dari letak gambar2 yang tambah dosa baek letak gambar kartun muslim

Koleksi Kartun Muslim


7 comments

Arra Ahmad said...

ya betul..hope tak memberatkan blog ja.hehe

misyamissyou said...

hensem ah katun tu haha :P

AbgferOz said...

Arra : kalu pakai hosting sndiri berat la.. kalu pkai blogspot rasanya tak berat mane :)

ana lisa said...

BOLEH TAK KAMI MINTA SHARE GAMBAR KARTUN YANG PAKAI BAJU BIRU TU UNTUK TUJUAN PROMOSI.

SITI SALIHAH AHMAD said...

nak ambik gambaq kartun yang hensem tu.. yang ada janggut sejemput..

Anonymous said...

assalamualaikum...tuan..tak kena guna nick name jiwa kacau kat blog ni..itu satu doa untuk anta sendiri..
Jiwa kita patutnya tenang dan bersyukur atas kurniaan Allah..
Tukarlah ya..maaf akalau terasa

Feroz Othman said...

anony : wslam.. terima kasih atas peringatan tuan.. rasanya suda terlambat untuk tukar.. banyak benda yg perlu dilakukan dan mungkin pelawat akan terkeliru dan tidak berkunjung lagi ke website ini..

doakan yg terbaik utk smua :)

Powered by Blogger.