Rojak Sedap di Petronas Chempaka



 rojak terbaik 4 bintang
rojak bersama cendol

semalam aku pergi makan rojak kat taman cahaya
sedap beb.. nie second time aku makan kat situ..
tuh pown lepas kwan aku firdaus yang promote
kata rojak situ terbaekk..

hik hik hik.. rojak dia ok la..
kuah dia tuh yang tak bley nak tolak..
ayah aku tibai sampai licin mangkuk dia..
perghh..

harga rojak : rm3
+ sotong : rm4.5
cendol special : rm2

 jalan depan sket dari petronas taman chempaka
tengok blah kanan yang bertanda X
ada orang makan ramai..
(dua kali makan orang ramai je..)

tengok ada van putih berniaga..
nama owner dia hamid bin ....

sesiapa yang duduk sekitar sini meh la try :)



9 comments

♥♥ arabella ♥♥ said...

dapnye, da lme tak makan rojak....slalu rojak mamak je yg sedapp...

MaYa MustWany said...

dulu mas xsuka rojak n xpernah makan,1day bos belanja,nak xnk,kene makan.de keropok..start tuh minat..tapi makan keropok je..n cendol lak minum air je..ijau tuh x.hahahah

cik panadol said...

ala...dah la ngah ngidam rojak ni....abg feroz lanje leh tak?hehe....

nida husna said...

kat kedah org pggil passembur tak panggil rojak :)
tgk pun mcm sedap.

Arra Ahmad said...

wah..siap peta..hehe
apesal malam ni post pasal makanan je ek? lapar~

AbgferOz said...

arabella : yups.. mamak la nie :) hee...

maya : hahaha kopok tuh yg tmbah sedap dia :P

cik panadol : jum jum.. meh la sni :P

arra : hahaha.. saje nak kasi ramai yg ngidam hihiihh :P

Zul Fattah said...

murah je? huhu mesti sdap ni

AbgferOz said...

zul : ahhaaha asal murah ja sedap ekk ? hahah :P

AkUfiZA™ said...

Oihhh bahye betul tengok makanan pagi² ni, terus MOOD adelah kelaparan :p

Powered by Blogger.