Perfume Vanilla Soft MuSk



Vanilla Soft Musk

weee.. akhirnya aku dah ada perfume baru..
heee baru ja sampai semalam dah test power time dating dengan awek orang
sampai ada orang tertanya tanya la.. perfume ape nie..
heeee.. bangga la plak ada gak orang prasan..
hahahaa..

walaupun harga dia tak mahal macam korang korang pnye perfume
tapi bau vanilla dia terbaekk la...
wangi kan ketiak i..
kah kah kah...
(kalu time bercinta or semua wangi..
bila dah kawin semua hampeh...)
orang kata la...

heee.. lepas nie boleh la try date dengan awek lain plak..
hik hik hik..
mane la tau ada awek baru melekat ke..
hahahaha..
(orang single memang mcam nie )


10 comments

saya_arief said...

yeke xmahal?
nampak macam mahal tu.
haha.
:)

Arra Ahmad said...

arra pun suka vanilla soft musk dan still pakai perfume ni..:P

myr amyra said...

pok cik pkai perfume nie??

hahha...bau dia memang best... :)

MaYa MustWany said...

sekarang avon promosi rm20.kdg2 dpt belas je.hihihi..mas pun suka.tapi this year tak beli apa2 prfms coz dapat hadiah prfms bnyk.hihihi

AbgferOz said...

arief : rm20 je tgah promosi tuh :P

arra : yupss bau dia wangi jew :)

amyra : hihiih a'ah :P

maya : hahaha tau aje kan harga dia hahaha.. amboi sape yg kasi.. meh la sdekah sket hahah :P

hana said...

dh macam promoter plak..
hihih..=D

KK said...

Hoho..aku teringat zaman aku muda. aku suka kutuk orang lelaki pakai minyak wangi.semenjak semakin kuat berpeluh ni,makin rapat aku dengan stok perfume.kalau tak,x de awek nak dekat aku.haram betul.

Entri baru: Bagaimana buat duit dengan fanpage Facebook?
Entri menarik: Video iklan Axe yang melampau

Leeyana Amzar said...

hehhe penah pakai perfume ni jugakk...tp skng dh pkai perfume len..try la haiku :))

aie said...

kat mane bole dapat yea perfume nie ..

Helmi One said...

Terbaek ar perfume nihh...

Powered by Blogger.