Bukit Kayu Hitam Duty Free MELEPAS



 Welcome to Malaysia (bukit kayu hitam)
 Checkpoint Bukit Kayu Hitam ke Thailand
muke kesian tak dapat masuk...

heee...nie la terjadi bila nak masuk duty free kat sempadan malaysia thailand
di bukit kayu hitam pada hari AHAD

confirm2 beratur panjang.. beratur nak masuk thailand dan yang paling letih
bila beratur nak masuk malaysia.. bapak panjang.. kalahkan kereta api
heeee.. tak sanggup ku nak menunggu..

alih alih.. tangkap gambar jumpa kawan sat yang keje imigresen kat situ
then terus balik ke kuala perlis..
isk isk isk..
duty free ohh duty free bukit kayu hitam..
melepas aku....

padan muke korang tak dapat duet aku..
(dalam hati panas tak dapat shopping..grrrr...)

arghhh..tobat nak dtang hari ahad..
lepas nie pergi hari keje je...


5 comments

biela bell said...

wah~~ macam tak pernah pergi sini je..hakhak!

nurfa said...

dah stay kedah setahun setengah... tak pernah smpai lagi bukit kayu itam. last pegi mase form 5...
best kan? tp tension mase nk beratur imegresin...
ish3..
ps://blogwalking. follow me BACK.. :)

AbgferOz said...

biela : heee.. tak penah sehh..

nurfa : heee.. nak bratur tuh yg mlas tuh :P

Zul Fattah said...

haha.. relex sudah... pernah pergi sini.. huhu

AbgferOz said...

zul fattah : heee.. moh la lepak kata dekat..

Powered by Blogger.