Wednesday, December 15, 2010

Orang Dah Meninggal Sms Orang Hidup ?

38

tOyOl main sms bley ?

petang semalam aku terdengar mak aku membace sesuatu seperti mengeja
aku pown tnye la ape yang di bace..
pastu dia terus serahkan hp dia utk aku bace

mula2 bace nak tergelak p0wn ada...
mane taknya tergelak si bodoh p0wn dah cuba nak menipu.
isk isk isk..

sms yang diterima mak aku...
"top upkan ayah kredit mexis 50RM di nombor barunya
0178936809 ayah lagi ada masalah kat balai police.
tak paya cell.sekejab ayah cell."
dari : +6285217245008

untuk pengetahuan si bodoh tuh.. ayah mak aku dah meninggal dunia...
dan untuk pengetahuan si bodoh tuh lagi orang malaysia
tak panggil 50RM tetapi RM50..
dan sememangnya bodoh ble dia taep cell dan bukannya call...
maxis la bodoh bkan mexis..

disebabkan aku banyak kredit so aku p0wn membalas sms tersebut
"ayah duduk la dekat balai polis tuh..
hidup p0wn menyusahkan orang ja kan..."

p/s... ORANG BODOH p0wn dah pandai nak cuba menipu
so kita orang yang pandai kna lebih berhati²..

38 GigitaN:

tak de tindakn ke ek kt org cmni sbb qiqi rse de blogger len prnah kena cmni gk...grm la org lua yg budget pndai tp BODOH ni nk mperbodohkan kite yg pandai ni...grm3

This comment has been removed by the author.

mmg bodo , mmg kene ambil tindakan pun dgn orang cm nih , mak liely pon penah dpat mesj tuh ,

hahahaha~ sengal punye org..ade ke na mintak topup free camtu.ta senonoh tul..

entah apa2 punya org kan. nmpk sgt org indon punya keje. k.izan pun pernah dpt sms mcm ni sekali. dari 'ayah'...abah k.izan dah lama meninggal...

hahaha.. mmg sms nie dari luar..
bkan keje orang malaysia..
diaorg sedar orang malaysia PEMURAH
tuh pasal suke ambik kesempatan..

hey my mum pon dpt this text..
musykil kot ayh masok jail..padahal ayh ada sebelah jep..hahahaa..
agk kurang pandai org yang text nik..grrrrrrr

salam... hehehehe.. lawak lah dia
salah CELL la..

hahaha.. naseb x mnyebelahi dia asyik kna kat mak/bini orang..
dasar begok :P
hik hik..

dia baru kluar penjara kowt tuh yang cell dan bkannya call :)

mcm2 cara kan org nak menipu... tp yg ni klakar sbb terbelit diri sndr.hahaha....

hek hek hek...
nak idop.. kna la cari jalan :)

hahah melampau tul si penipu tu dah sengal ada hati nk mnipu org haha..

CN pulak dpt msg hape ntah..
+6285250887461..no.tpon indonesia..

lawak kan?
aku penah kena.
tergelak guling2 dah aku!
hahahaha.

AKU PENAH KENA... DIA MINTAK TOPAP MAXIS RM30... DIA KATA DIA KT BALAI. ADER KES. KLAU LEH TLG CEPAT SIKIT.

ADEHLAAA...MACAM2

haha.. tgk je no tu.. mira taw.. tu no org indon tu sbb mira ada sedara kat sana.. ala.. dpt msg camtu lagi.. delete je

hahaha...
Byak bt0i dia tpu.. Nie bkan nk idop nie nak kna pijak dahh.. Pnipu ja kenyang k0wt mkan duit haram...

wahahahaa..
trkjut ku nengok pic pocong tuh..
hhe..
n blog u comel~

ishh org mcm ni pun ada ka??

Adehh org camni pun ade ke. Ish ish ish. Nak menipu org pulakk ;)

hik hik hik..
rambut sama pink..
hati laen2 :)
hahaha...

haha teramat bodoh orng itu..

mmg bodoh pun owg 2...
sy pun pnh kene cm nie..

takda tindakan ke kat diaorg nie ??

p/s.. jom ramai2 report bomba :)

byk tia tgk org up entri neh.
nseb baik tia xpenah kne.
mmg BODOH ah dorang neh.
hahaha!

hahaha.. Tia gak yg pndai he he he

huish banyak tu 50Rm..haha mana blaja lah 50RM..bodus betul.hhe

cikbelog meh blanje fer0z 50rm hek hek hek

KAH KAH KAH pandainya nak menipu pun jaga la gaya bahasa tu kan dah terkeluar bahasa ibonda

hahaha..tlong topupkn ayah..ayh skrang ade kat fox river tgh tlong scofield break prison..

hahahahahhahaahaahahahahahaha

gila!!
nanti kalo dapat mesej macam tu
tekan butang report as spam!!!

hahaha...lawak lah bro.ada jgk org bodo mcm ni ye..hampeh tol


Jom join aktiviti menarik kat blog saya:-

Aktiviti Menarik 1: Percaya tak yang korang boleh dapatkan 15 ribu visitor seminggu?Tak caya mari baca ini dan jadilah 10 blogger bertuah!

Aktiviti Menarik 2: Pencarian Header Tercantik 2010

hihi..tertipu dek tajuk n3 ni..
rupenya sms rambang ye..

hahaha , xtipu . lawak betol ! hahaha

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More