Idea daN peNdapat blOgger tersekat dek SAMAN..



blogger dan saman ?

aduyaiiii... blogger skrang byak yang play save..
xmcam dlu aku tgok byak je yang kaki meluahkan ketidakpuasan hati mereka
skrang nie blogger2 yang kaki luah kaki maki smua dah ilang kaki.. semua dok
post entry berita la, artis la, tutorial la..
isk isk isk...

mane ilangnya blogger2 ganaz yang lantang bersuara dlu ?
adakah ini smua salah SAMAN yang hinggap pada sesetengah
blogger yang terlebey taep dalam entry diaorg ?

skrang nie dah xbrape banyak entry yang menarik untuk dibace
kebanyakkan blogger skrang banyak yang copy paste ja
bagi meningkatkan traffic harian mereka..
singgah blog sini, singgah blog sana.. balek2 tajuk yang sama...

sampai bile SAMAN akan sekat blogger dari terus meluahkan ketidakpuasan
yang tersimpan dalam diri mereka ??

takkan ilang blogger dari ceritanya..

p/s... ala ala atok ala ala atok.. jangan saman...
tolonglaaa....

boleh post entry panas tapi jgan sampai AIB kan orang lain
dan negara dah la kOwt :)


14 comments

Vintage Rose said...

duit xckup nk upah lawyer..so lngkah selamat baik senyap je..tp blogger cm saudara aidid mmg power r even ac dh nk saman smpai kuar paper segala..

Blogger cam saudara aidid ni yang merancakkan lg dunia blogger ni:)

abgferOz said...

hahaha..
bgus2 tapi jgan fitnah orang sda la.. xbaek woOoo..

wazy said...

hmm betul
kena hati-hati di daklam penulisan blog
sebab hujung keyborad ni lebih tajam dari berkata-kata

✿Bloodberry✿ said...

hahahah saman je xpe.. takot xpasal jd popular.. BAHAYA dh zaman skrg.. kat radio ngn Tv pn dh bg amaran...
tp salah ke erk kalo ia xmembabitkan negara & aibkan org.. adehh..
haaa pe kata abg feroz wt isu2 panas.. meti syokk..

yastro said...

Berani buat berani tanggung laaa....he3!!!

AbgFeroZ said...

isu panas ??
bloodberry meminang abgferoz ??
panas x tajuk nie ?

hik hik hik..

notso_violet : seindah bunga seri pagi said...

yela da macam bace cerita on9 pulak huhu

hana said...

aik?? baru kt bincang semalam..tup2 da ada n3 psl nie.. express btl abg feroz nie..huhuhu

✿Bloodberry✿ said...

hahaha...
xhot tp cool jerk... keh keh keh..

eiela said...

bahaya sekarang nih semua main saman-saman je. kena jaga-jaga dengan penulisan sendiri.


Latest Entri : Lelaki dan Kanser Payudara

sollehahn said...

rasanya tak salah nak luahkan perasaan..cuma kena tahu sampai mana limitnya

♥e'in♥ said...

blog e'in yg lame mmg de maki2 nie sume.. tp, de sbb e'in delete blog lame 2.. n now blog bawu tade dh maki2 nie sume.. ;)

abgferoz said...

hahaha surat saman dhujung jari anda

AbgFeroZ said...

o.O

Powered by Blogger.