Header Ads

Top Password Yang Sering kali digunakan...



anda seorang pelupa ?
ingin password yang senang diingati ?
berhati hati lah kerana password ini telah di listkan
antara top password yang selalu digunakan...

kepada mereka yang menggunakan password di atas diharap
mereka tukar segera password mereka...
akaun anda mungkin akan di hack atau di takeover oleh
sesiapa sahaja yang berniat jahat...

Amaran ini di taja oleh Spender CapAyaM AbgFeroZ

p/s... beringat sebelum kena :)

13 comments

AbgFeroZ said...

hahaha dlu aku pown pkai passwd nie gak :)

pch said...

0123


bimbang virus pendrive rakan merebak ke pc anda...bimbang data di curi...pendrive takboleh write...nah FREE: suis USB

HUDA said...

naseb baek password feveret aku takde kat cni ;)

[expect] the un[expect]ed

AbgFeroZ said...

hik hik...
tuh yg world pnye
yang malaysia pnye blum listkan lagi :)

MyaFiza said...

nasib baek x de dlm list..

Emilia Emira said...

123456..password internet...ngee~

DuniakuAbstrak said...

kucingkuberanaklagi....password camnih senang nak ingat, xde org tau pon..haha

hellioz said...

password gwa?

kambing biru

lu agak2 ade orang tau x password gwa neyh?
gyahahaahahahaah~

myra arshad (: said...

huhu. nasib baek password mra tak de dalam list. HAHA.

btw, tengs for the info der! :)

AbgFeroZ said...

okie2 :) np..

passwd den : KambingKuKawenLari

realiti.. said...

kkdg..password kad atm pun snang org nk trace sbb ada yg gne no ic lh..tarikh lhir..tu mudah penyangak2 nk cube trace..

H4ckerZZ said...

abc123 haha..

H4ckerZZ said...

abc123..haha

Powered by Blogger.