Monday, June 14, 2010

Top Password Yang Sering kali digunakan...

13

anda seorang pelupa ?
ingin password yang senang diingati ?
berhati hati lah kerana password ini telah di listkan
antara top password yang selalu digunakan...

kepada mereka yang menggunakan password di atas diharap
mereka tukar segera password mereka...
akaun anda mungkin akan di hack atau di takeover oleh
sesiapa sahaja yang berniat jahat...

Amaran ini di taja oleh Spender CapAyaM AbgFeroZ

p/s... beringat sebelum kena :)

13 GigitaN:

hahaha dlu aku pown pkai passwd nie gak :)

naseb baek password feveret aku takde kat cni ;)

[expect] the un[expect]ed

hik hik...
tuh yg world pnye
yang malaysia pnye blum listkan lagi :)

nasib baek x de dlm list..

123456..password internet...ngee~

kucingkuberanaklagi....password camnih senang nak ingat, xde org tau pon..haha

password gwa?

kambing biru

lu agak2 ade orang tau x password gwa neyh?
gyahahaahahahaah~

huhu. nasib baek password mra tak de dalam list. HAHA.

btw, tengs for the info der! :)

okie2 :) np..

passwd den : KambingKuKawenLari

kkdg..password kad atm pun snang org nk trace sbb ada yg gne no ic lh..tarikh lhir..tu mudah penyangak2 nk cube trace..

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More