Header Ads

Kempen Anti bLog Melayu 3gp @ traffiC



Blogger Prihatin Baca Sini
Fuuhhh... terlampau byk kes buang anak membuatkan aku
terpkir dari mana asalnye menda nie berlaku...
ble di pkir2 benda nie smua start dari website2
lucah terutama website2 melayu 3gp
lagi lama dibiarkan lagi byk plak website yg meletakkan
video dan gmbar2 melayu #@!)*!#$
isk isk isk... knape makin murah gadis2 melayu kita ??
ntah lew.. pkir2 kan la sndiri..
walaupun bukan semua.. tp makin meningkat..

so ape yg aku nak cadangkan kat sni kita sebagai blogger
perlu buat sesuatu untuk mngelakkan lagi ramai yg
terpengaruh dan menonton website2 melayu 3gp nie...
aku nak cadangkan blogger2 buat 1 lagi blog menggunakan email lain
blog tersebut menggunakan nama melayu3gp.blogspot.com (cth)
dan didalam blog tersebut anda cuma post
tajuk melayu 3gp dan ... sebgai isi..
dalam 5 post p0wn dah ckup..

Mereka2 yg mencari website lucah mungkin tertipu.
dan ble mreka tertipu bnyk kali mreka mungkin serik
atau berputus asa utk mencari lagi..
dngan itu kita dpat kurengkan sket demi sedkit mreka
yang menonton website lucah ini....

anda juga bley mengunakan mreka yg tertipu ini
masuk ke website anda dengan meletakkan coding ini
di layouts @ page elements
coding ini berfungsi utk transfer mreka2 yg tertipu ini ke
blog asal anda
Ambil Code Disini

<script language="javascript" type="text/javascript">
     <!--
    window.location="http://www.jiwarosak.blogspot.com";
     // -->
 </script>
tukarkan saja nama website dlam code tuh kepada
nama website anda...

p/s... aku sudah buat 1 anda bgaimana ??
Click Url Sini Utk Try

24 comments

iqbalsyarie said...

menarik cadangan tu..tapi kalau dah ambik kod ni,nak letak kat mana pulak?

AbgFeroZ said...

code tuh kna letak kat blog baru la.. letak kat layout --> add gadget ---> html

kulanz said...

kempen dan tips menarik ni bro.. macam best plk... nak try juga nanti..

[[iidyLL_iceneSS]] said...

huhuhu
nak try la cmni..
ley gak kenakn depa nih..

AkuChumel said...

haha wow..sangat mulia..sokong abgferoz.haha..sunuk jugak

AbgFeroZ said...

hik hik... mekaceh smua yg sudi support :) biar pdan muke mreka2 yg tercari2 tuh.. hahaha
syyyhhhh...

Azman Roslan said...

bagus ni.. aku nak buat la.. heheh..

Nurul Harun said...

salam bro.

hv a great day

si[jari] telunjuk said...

haha..bagusnya..sungguh kreatif..tp sy kurang paham cara untuk memasangnya

AbgFeroZ said...

simple ways :
1. creates blog baru under email baru
2. url blog bru melayu3gp.blogspot.com (contoh)
3. post tajuk2 entry seperti melayu 3gp, video melayu 3gp, melayu best
4. letakkan code yg diberi di layouts --> add gadget ---> html
(html kna salin pasal code di blog ) pendek ja kan :) 5-10 minit bley siap

djambu puadovich said...

bagus cdgn ni. semoga usaha murni dpt diteruskan :)

Shiela Latif said...

bagus 10x...cadangan bernas nie...tak ada kuasa yang besar...guna kuasayang bijak camnie pon bagus gak ek??....kalau ada masa nanti sy cuba buat... :)

yastro said...

Sangat tertarik...dan nak cuba,try,test...info yg baik

Colourful life said...

bagus2..jom sma2 memranginya..
tapi Cl lambt lah sikit benda2 cmnie..
bz..sikit.tapi akan diusahakan..

AbgFeroZ said...

majulah sukan untuk ngara...
eh eh silap plak...
majulah bloggers utk ngara :)

s1t1 2uL41k4 said...

bagusnya.. taak penah terpk pun.. ok bos! saya akan bertindak segera..

LaNuNsepet said...

bagus idea ni.. nak try gak lah.
tq sgt2 bro..


nnt singgah lanunsepet k.

ketok said...

tak paam la abam feroz. terangkan lagi bole?

AbgFeroZ said...

ketok kalu x pham cube bace plan2..
kalu x pham kat post cube try bace kat kumen tuh sipnosis dia :)
kalu x pham xtau nak terang gimane agi..

AbgFeroZ said...

html code dia dah bley copy :)
dah edit

pN.rOs said...

paham tu memang paham
tapi memang kena create blog baru ke?
kalu guna blog sedia ada tak bley?
cam incik feroz nyer link tu... bukan tros ke blog ni gak ke?
yang tu sikit conpius... nak wat ni... tp tunggu jawapan incik dulu bley eheh

pN.rOs said...

orait da try......
cuba incik klik link ni berjaya tak kiranya tu?

http://mp4melayu3gp.blogspot.com
kira jadi r tu kan

AbgFeroZ said...

nak create yg baru bley nak guna yang lame p0wn bley :)
link tuh mmg terus ke link blog nie.. tujuan dia utk tarek traffic..

pN. rOs dah jadi la tuh :) congrats.. isi topic mantap2 utk tarik traffic :) gmbar xyah la

mars mell-o said...

follow sini :D

Powered by Blogger.