Saturday, May 22, 2010

Kempen Anti bLog Melayu 3gp @ traffiC

24

Blogger Prihatin Baca Sini
Fuuhhh... terlampau byk kes buang anak membuatkan aku
terpkir dari mana asalnye menda nie berlaku...
ble di pkir2 benda nie smua start dari website2
lucah terutama website2 melayu 3gp
lagi lama dibiarkan lagi byk plak website yg meletakkan
video dan gmbar2 melayu #@!)*!#$
isk isk isk... knape makin murah gadis2 melayu kita ??
ntah lew.. pkir2 kan la sndiri..
walaupun bukan semua.. tp makin meningkat..

so ape yg aku nak cadangkan kat sni kita sebagai blogger
perlu buat sesuatu untuk mngelakkan lagi ramai yg
terpengaruh dan menonton website2 melayu 3gp nie...
aku nak cadangkan blogger2 buat 1 lagi blog menggunakan email lain
blog tersebut menggunakan nama melayu3gp.blogspot.com (cth)
dan didalam blog tersebut anda cuma post
tajuk melayu 3gp dan ... sebgai isi..
dalam 5 post p0wn dah ckup..

Mereka2 yg mencari website lucah mungkin tertipu.
dan ble mreka tertipu bnyk kali mreka mungkin serik
atau berputus asa utk mencari lagi..
dngan itu kita dpat kurengkan sket demi sedkit mreka
yang menonton website lucah ini....

anda juga bley mengunakan mreka yg tertipu ini
masuk ke website anda dengan meletakkan coding ini
di layouts @ page elements
coding ini berfungsi utk transfer mreka2 yg tertipu ini ke
blog asal anda
Ambil Code Disini

<script language="javascript" type="text/javascript">
     <!--
    window.location="http://www.jiwarosak.blogspot.com";
     // -->
 </script>
tukarkan saja nama website dlam code tuh kepada
nama website anda...

p/s... aku sudah buat 1 anda bgaimana ??
Click Url Sini Utk Try

24 GigitaN:

menarik cadangan tu..tapi kalau dah ambik kod ni,nak letak kat mana pulak?

code tuh kna letak kat blog baru la.. letak kat layout --> add gadget ---> html

kempen dan tips menarik ni bro.. macam best plk... nak try juga nanti..

huhuhu
nak try la cmni..
ley gak kenakn depa nih..

haha wow..sangat mulia..sokong abgferoz.haha..sunuk jugak

hik hik... mekaceh smua yg sudi support :) biar pdan muke mreka2 yg tercari2 tuh.. hahaha
syyyhhhh...

bagus ni.. aku nak buat la.. heheh..

haha..bagusnya..sungguh kreatif..tp sy kurang paham cara untuk memasangnya

simple ways :
1. creates blog baru under email baru
2. url blog bru melayu3gp.blogspot.com (contoh)
3. post tajuk2 entry seperti melayu 3gp, video melayu 3gp, melayu best
4. letakkan code yg diberi di layouts --> add gadget ---> html
(html kna salin pasal code di blog ) pendek ja kan :) 5-10 minit bley siap

bagus cdgn ni. semoga usaha murni dpt diteruskan :)

bagus 10x...cadangan bernas nie...tak ada kuasa yang besar...guna kuasayang bijak camnie pon bagus gak ek??....kalau ada masa nanti sy cuba buat... :)

Sangat tertarik...dan nak cuba,try,test...info yg baik

bagus2..jom sma2 memranginya..
tapi Cl lambt lah sikit benda2 cmnie..
bz..sikit.tapi akan diusahakan..

majulah sukan untuk ngara...
eh eh silap plak...
majulah bloggers utk ngara :)

bagusnya.. taak penah terpk pun.. ok bos! saya akan bertindak segera..

bagus idea ni.. nak try gak lah.
tq sgt2 bro..


nnt singgah lanunsepet k.

tak paam la abam feroz. terangkan lagi bole?

ketok kalu x pham cube bace plan2..
kalu x pham kat post cube try bace kat kumen tuh sipnosis dia :)
kalu x pham xtau nak terang gimane agi..

html code dia dah bley copy :)
dah edit

paham tu memang paham
tapi memang kena create blog baru ke?
kalu guna blog sedia ada tak bley?
cam incik feroz nyer link tu... bukan tros ke blog ni gak ke?
yang tu sikit conpius... nak wat ni... tp tunggu jawapan incik dulu bley eheh

orait da try......
cuba incik klik link ni berjaya tak kiranya tu?

http://mp4melayu3gp.blogspot.com
kira jadi r tu kan

nak create yg baru bley nak guna yang lame p0wn bley :)
link tuh mmg terus ke link blog nie.. tujuan dia utk tarek traffic..

pN. rOs dah jadi la tuh :) congrats.. isi topic mantap2 utk tarik traffic :) gmbar xyah la

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More