Header Ads

Sendiri Punya Blog Sendiri Punya Traffic..



Mirul and AbgFeroZ

hahahaha..
pelik tapi benar...
ada juga blogger yang persoalkan traffic blogger lain...
knapa nak sertai terjah dia ?
knapa pkai keyword 3gp ? knapa kna join follower
knapa mesti join contest dia ?

brader lu pikir la sendiri...
xkan orang bikin traffic sndiri p0wn lu nak kecoh2 relax la..
takkan dah xda idea nak bikin traffic kowt ??
takot2 lu xdpat bikin traffic lu bikin gaduh adalahh..

nak traffic free senang ja kalu lu mlas sngat bro..
meh sini aku kasi sikit tips utk kau disebabkan kau mlas nak pkir
sebaliknya kau suke kutuk blog orang laen utk dapatkan traffic..

1. gunakan keywords pemes..
cth: nama2 artis, antivirus free, melayu, malaysia, gosip

2. buat contest.. kalu hadiah kau menarik ramai la yang
visit blog kau siap ada backlinks lagi utk naekkan pagerank blog

3. rajin2 la post entry coz follower kmu akan tau sekiranya
kmu update blog kmu..

4. post benda yang bermanfaat kalu x untuk kamu bermanfaat
utk pelawat2 blog kmu..

5. post tentang tips2 kehidupan.. cth
tips atasi kencing manis, tips elak dari terkena buatan orang
tips yang jarang2 orang post..

6. gunakan kempen aku nie sebagai traffic free..
membantu smbil dpat traffic..

p/s... xsmpai 5minit pnye pkir bro..
nnti kalu ada lagi aku post speacial utk kau :)

11 comments

AbgFeroZ said...

p/s.. sapew2 lagi nak kasi idea kat mamat yg mlas berpkir bley post sini :)

n.a.n.a said...

idea ape?

nina said...

adehh..apsal orang tu kijam sangat nak pi kutuk org??apa kejadah ntah..

AbgFeroZ said...

skrang nie mmg byk blogger dok gaduh2 ktuk2 sama sndiri :)

ardinihumaira said...

teringin juga dni nak post entry gna keyword pemes2 :)

Hai.. Jemput Ke Blog Dni ;)

mindbreaking said...

tips berguna....huhuhu...

AbgFeroZ said...

thanks :)

nasikputeh said...

blog suka2 je dah la kan..

Amri Bahruji matPuisi said...

salam feroz.. ade adiah utk ko.. ;)

http://amribahruji.blogspot.com/2010/06/special-tribute-to-them-thank-you-my.html

ASaDa RyutaRo said...

wahahahaha... gelak je..

nuriz said...

sapa duk kutuk2 tu..hehe
p/s tak nak gadoh2 tak baik :)

Powered by Blogger.