Header Ads

Senarai Pemenang GA New Year



Giveaway New Year 2013

TAHNIAH TAHNIAH TAHNIAH
kepada semua pemenang di bawah ini..
kepada yang tidak menang jangan kecewa kerana 
setiap penyertaan akan membawa pulang brooch
tajaan Ilham Nurry Dot Com

setelah beberapa kali blogwalking ke blog peserta
admin telah memilih 3 blog the best utk pemenang kategori..
dan ada beberapa blog yang tidak menepati syarat ga
tidak akan mendapat hadiah harap maklum.. 

KEPUTUSAN ADALAH MUKTAMAD

kepada pemenang² sila inbox facebook/twitter SPONSER
untuk claim hadiah anda..

||
||
||
||
||
semak no penyertaan anda disini ==> No Penyertaan

dan pemenang² cabutan bertuah adalah...

- Topup Rm50 dari Elih Japahar
*03

- Cash Rm30 dari Mahadi Mohamed Arifin
*101

- Cash Rm20 dari Cuba Teka
*74

- Sehelai Baju Berkualiti Tinggi dari Khalid Kyle
*40

- 2 Helai Baju Kami Blogger dari Nadia Syafiq
*27
*59

- Minuman Haida Kamaruzaman Collagen Cappucino (HKCC) dari Makbed Journal
*67
*17
*35

- Pendrive SONY 16GB dari Izzat Nazmi
*23
*60

- Pendrive sony 4GB dari Julia Ngah
*100

- Topup Rm10 dari Mohamad Nasir
*13

- Topup Rm10 dari Nurul Syarafina
*48

- 1 Mug dari Shada Rainza
*115

- Perfume dari I'am Yanty
*81
*66

- Topup Rm10 dari Kopi Pasta
*62
*95
*96

- shawl dan baju + Review dari Iyliana
*78
*102

- Tudung dari Azura Exlela
*12

- Air An Nur dari Muhammad Anas Hamzah
*94
*07
*04
*18
*46
*01
*72
*83
*15
*105
*45
*65

- shawl + brooch + hadiah misteri dari LuNa Lee
*50

- Button dari Eqbal Zack
*24
*56
*98
*103
*37
*20
*106
*112
*19
*80

- Topup Rm5 dari Mailey Smilez Mai
*84
*82
*52

- Topup rm 5 dari  نور فاره شهيرح روسلي
*109

- button badge dari Nurul Fatiah
*99
*44
*33

- Gelang Nama dari Nurdiyana Asilah
*22
*73

- Key chain + calendar mini dari Shida Radzuan
*16
*06
*31


PEMENANG HADIAH UTAMA
ENTRY TERBAIK
- Cash Rm50 dari Ekram Mahat dan Domain .Com 1tahun dari Potia Casadelarossa
* 107

ENTRY KREATIF
- Cash Rm40 dari Misz Nadea dan ping 2x di fanpage 900k dari Abdul Farique
*110

ENTRY SENGET
- Cash Rm30 + iklan 1bulan dari Aida Natasya
*53



Sila Tuntut Hadiah Anda Pada Mereka ==> Senarai Sponser
(inbox nama penuh, url blog, alamat rumah*sekiranya barang)


Jutaan Terima Kasih Diucapkan kepada Sponser² dan peserta² yang
sudi memeriahkan giveaway jiwarosak untuk kali kedua..
diharap anda semua tidak serik untuk join sekiranya ada giveaway ketiga
dikemudian hari kelak.. insyallah..


sekiranya terdapat apa² masalah claim anda boleh rujuk terus ke admin

42 comments

Yura said...

wahhhh sonoknye!! First time menang GA (TvT) .. so cammane nak claim ye?

Feroz Othman said...

yura : inbox url blog anda dan details kepada sponser hadiah anda...

Aireyn Ashra ツ said...

Sedihnyaa Kalah lagi no 25 takde :( huhu

Feroz Othman said...

aireyn : alololo.. tak bley nak buat pe.. claim brooch je :)

eymasu said...

alhamdulillah menang..terima kasih abg feroz..(^_^)saya dah claim nyee..hehe..

Feroz Othman said...

eymasu : mekaceh je ? blanje la milo ais :P hihihi ok :)

Dianaa said...

takde rezeki lagi. tahniah kepada pemenang

Sue PeLik said...

entry tersenget?? akukah itu??? huhuhuhu. tnkiusss abam ferozzz. senget ke masa baca entry saya tuh??huhuhu :P TIMA KASEH!!! HOORAYYYYYYY!! boleh p melancongggggggggggggggggg :p

Sue PeLik said...

nak cakap lagii!!! tima kaseh abg ferozzz nanti buat lagi saya join lagi, saya menang lagi boleh? eh? hehehe tima kaseh! :)

kekapas berceloteh said...

alhamdulillah, menang jugak. admin nnti buat GA yang gempak lagi. kecik diantara org y akan mewajibkan diri unt menjerumuskan diri sendiri dlm GA yang dianjurkan admin . yehahh <3

Feroz Othman said...

diana : heee.. ta bley nak ckap pe :P claim brooch jela :P

sue : kesian.. mntak no2 so kasi jela no2 hahaha.. bley tahan senget la.. isk isk sabor jela waktu membaca..

kekapas : insyallah.. tpi bkan dlam waktu terdekat.. kalu tak pokai smua sponser :P hihih

Sherlyanna Angiela said...

yeah no 78... akhirnya.. terima kasih.. tapi saya ni non muslim... tidak apa mungkin shawl tu boleh bagi kawan saya..

Isabel Diaz said...

Kalau menang, brooch tu bleh claim jgk k abang Feroz? Bleh kan? Please3x..

Yan Ty said...

Sama2 Bro & Tahniah Pemenang.

FaRaH HaNaNi said...

alhamdulillah... menang perfume
tapi, kalau nak claim brooch tu kena bg details kat sponsor tu ker??

Feroz Othman said...

sheryl : yaya kalu tamo kasi ja kat kwan2 :P hihihi

isabel : bley ja claim :)

yanty : hadiah penganjur tada ke ?

farah : ya ya .. secepat mungkin :)

potia casadelarossa said...

pada yg nak claime domain mohon bg email dan nama domain yg dikehendaki.. bg 2 cadangan nama takut not available. pm dkt fb facebook.com/mrvirgo.potia

potia casadelarossa said...

hadiah sponsor takde ke??? haha

Sally Yatiey said...

Tahniah buat pemenang ;D

Feroz Othman said...

potia : penganjur pun makan hati ja lagi mau tnye sponser pnye hahaha..

sally : heeee tahniah tahniah :P

Hans Mohd said...

brooch tu pun kena claim ke, feroz?

Feroz Othman said...

hans : claim la.. kalu tak mcam mane sponser nak tau alamat.. jenuh dia nak cari sorang2 mintak alamat :)

#permudahkan keje dia.. kesian dah la sponser pastu nak cari org plak :) hihihi

Hans Mohd said...

ok feroz. terima kasih. actually first time menang giveaway. so, belum ada pengalaman. terima kasih sekali lagi sbb buat GA ni. Buat lagi lain kali. Best!

Feroz Othman said...

hans : kalu ada sponser bley ja buat hihihih.. kalu buat selalu sponser menangis krang..

Nurul Ain Atikah said...

maksudnya saya x dapat la brooch tu kan? saya ade beberapa blog yang belum follow. tabiat2. join banyak GA buat entry dulu baru follow. dah tak tau mana satu dah. xpelah. T.T

Feroz Othman said...

NURUL AIN : kalu nak brooch follow la bakinya :)

yangbaik said...

terima kasih... no. 74 masuk dalam senarai
nak buat cam ner ehhh? skema lak..

Yumida Huda said...

wah..tahniah pd yg bertuah..

AbgferOz said...

yang baik : claim dari sponser ngikut hdiah yg anda menang..

cik amal said...

wahh!!
tak sangka menang.. terima kasih banyak2 pilih entry merapu saya :) nak tny, yg menang ni pun dapat brooch jugak ke?

Mymy Mushie said...

Menang button :) best laaa abg feroz , buat lagi tau , confirm mymy akan join ..

Neesa said...

waaa.. thnks mr feroz.. 1st tym join segmen da menang.. nnti buat segmen lg yup! neesa join n kali ni neesa nk menang lg! XD
http://neesasheisme.blogspot.com/2013/02/neesa-menang-apa-o.html

Feroz Othman said...

heeee.. mekaceh sudi juin giveaway nie :) tahniah kepada smua yang menang :)

Cik Fie said...

tahniah buat pemenang :)

Lin Azlina said...

tidak berjaya...tiada rezeki...

Shida Radzuan said...

pmng sila PM shida ASAP yaa...shida tguu nih...

Nurmujahidah Ismail said...

sedey sedikit sahaja,, hehe

Potia CasadelaroSsa said...

tahniah pada semua pemenang!!! kepada yg menang hadiah utama tajaan Potia Casadelarossa sila hibungi saya di FB... untuk proses pembelian Domain dot com anda

Anith Amalina said...

x menang :(
tahniah ye buat pemenang ;)

MaYa MustWany said...

okey dah agak..fine majuk kat abg 2saat..hahahaha..

tahniah kat semua pemenang..yang tak menang like me,sila bertenang..hihi

Cik Fie said...

Pergh !! Haha . Baru perasan saya menang topup RM50 ke ?? Alaa . Handphone saya rosak la . Xleyh nak topup . Haish :(

Makbed Journal said...

Sapa yg menang tu leh contact segera ye...

Powered by Blogger.