Sunday, January 6, 2013

Perempuan Cantik vs Perempuan Tak Cantik

10

Perempuan Cantik vs Perempuan Tak Cantik


"Kalau perempuan cantik pendiam , Lelaki akan cakap:: woow, ciri-ciri isteri idaman...
"kalau perempuan tak cantik pendiam , Lelaki akan cakap: eh tak reti komunikasi betul...

"kalau perempuan cantik berbuat jahat , Lelaki akan kata: musti ada krisis dalaman nih...kesian
"kalau perempuan tak cantik berbuat jahat , Lelaki akan cakap: dah la tak lawa, perangai pulak huduh...

"kalau perempuan cantik menolong Lelaki yg diganggu , Lelaki akan cakap: heroin sejati...!
" kalau perempuan tak cantik menolong Lelaki yang diganggu , Lelaki akan kata: taktik nak ngorat le tu...

"kalau perempuan cantik dapat Lelaki hensem , Lelaki akan kata: ok gak la....
" kalau perempuan tak cantik dapat Lelaki hensem , Lelaki akan kata: kesian..mesti kena bomoh lelaki tuh!

"kalau perempuan cantik ditinggal kekasih . Lelaki akan kata: buta kayu betul mamat tu....
"kalau perempuan tak cantik ditinggal kekasih , Lelaki akan kata:...patut pun kena reject...

" kalau perempuan cantik penyayang binatang , Lelaki akan cakap: perasaannya halus...penuh kasih sayang
"kalau perempuan tak cantik penyayang binatang , Lelaki akan cakap: sesama keluarga memang harus menyayangi...

"kalau perempuan cantik bawa BMW , Lelaki akan cakap: ntah dato' mana bela nih....
" kalau perempuan tak cantik bawa BMW " Lelaki akan cakap: musti anak org kaya nih.....

"kalau perempuan cantik tak mau bergambar , Lelaki akan cakap: pasti takut kalau2 gambarnya tersebar
" kalau perempuan tak cantik tak mau bergambar , Lelaki akan kata: sedar pun diri...

" kalau perempuan cantik menuang air ke gelas lelaki , Lelaki akan cakap: caring sungguh....
" kalau perempuan tak cantik menuang air ke gelas lelaki , Lelaki akan cakap: nak tunjuk caring le tu....

"kalau perempuan cantik bersedih hati , Lelaki akan cakap: dont worry..i will make u happy forever
"kalau perempuan tak cantik bersedih hati ,Lelaki akan kata: sikit2 nak nangis!! mengada2...

"kalau perempuan cantik masak , Lelaki akan kata: dah la lawa, pandai masak pulak tu...
"kalau perempuan tak cantik masak , Lelaki akan cakap: ntah sedap ke tak????

"kalau perempuan cantik main2 miss call , Lelaki akan kata: takpe...
" kalau perempuan tak cantik main2 miss call , Lelaki akan cakap: ko ni takde keja lain ke... sibuk ni tau..

" kalau perempuan cantik hantar2 email , Lelaki akan kata: sukenya....
"kalau perempuan tak cantik hantar2 email , Lelaki akan cakap: balik2 email dia...boring

10 GigitaN:

kesian kat pompuan yg xcantik tu . hahaha :P

cik fie : heee.. kesian kesian kesian :)

ekram : yupss..bgitulah slalunya kita dinilai..

This comment has been removed by the author.

ini tidak adil..tidak adil bagiku..

ohy kalau perempuan cantik pendiam, ciri2 idaman lelaki ke hehehehe =)

sedey pedey.. seb baik gua cantik..
cantik ke masalahnye ??? hahahaha

ct : err mcam pnah dngar ayat tuh :P

ainaa : heee.. heee bley dikatakan la :P

umie : hahaha sempat lagi.. O.o"

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More