Wednesday, January 23, 2013

Pelawat dari Ohbelog.Com

11


heee.. hari ni aku nak cite pasal pasal tempat ping ohbelog.com plak..
heeee aku ni da macam tukang promosi la plak.. tapi nak buat gimane..
nak tolong kawan² blogger baru dan lama untuk dapatkan pelawat
so aku share la juga..

sebenarnya aku pun taktau sangat pasal ohbelog ni..
sehinggalah 1 hari aku blogwalking dan ternampak kat referrer
satu blog ini yang pelawat blognya kebanyakkan datang dari ohbelog.com
so apa lagi aku pun cuba register dan try sendiri ohbelog.com ni..
ternyata apa yang aku nampak memang tidak salah lagi..
ohbelog memang membantu untuk meningkatkan pelawat blog

referring sites rank ohbelog no.4 walaupun dalam proses percubaan..
tengok.. terkejut gak.. walaupun dalam proses percubaan tapi dah kasi
pelawat berlipat ganda.. heee.. 

so kepada rakan² blogger aku cadangkan korang guna ohbelog.com untuk
ping entry terbaru.. walaupun limited kepada 3 ping sehari..
tapi berbaloi² untuk dicuba..

..selamat mencuba..

11 GigitaN:

boleh cuba ni... ^_^ selalunya dekat busuk.org jer... ^_^

mila : sesame :)

fyna : a'ah mmg byk :)

farah : a'ah busuk rank1 stakat ni dan ohbelog rank2

yana : sesame :)

eh mekaseh sharingg.. nk p dftr skrg :D

tak pernah cuba ohbelog. apesal dgn guablog pernah la. huhu.

dah cuba...mmg yang terbaik....

Memang berbaloi ...tak percaya boleh lihat di sini

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More