Header Ads

Nasi Beriani Daun Pisang Rm12



Nasi Beriani Daun Pisang Rm12

semalam i call u
u tak answer.. eh eh silap.. 
semalam time rehat tetiba boss datang.. dah dah takyah nak rajin sangat
jom pergi makan..

feroz : err makan ? jum jum.. nak makan mana
boss : ntah.. tapi tengok restoran depan ni macam best ja..
feroz : restoran mane boss ?
boss : restoran seberang jalan.. ramai ja org pergi..
feroz : try jelaaa..

bila masuk restoran tuh perghh memang penuh orang..
takpa la makanan sedap punya pasal tunggu jela..
duduk kat depan kaunter.. 

tunggu punya tunggu.. datang satu geng orang puteh duduk sblah
then dtang satu geng india duk depan..
tapi part yang menyampah bila tetiba ja org restoran tuh dtang ambik order dorang dulu
perghh yang den terpanggil2 dari tadi ape function ?
takpe la sebab makan dengan boss so bersabar jela..

dekat 20minit baru makanan sampai tuh pun lepas org putih selesai makan..
dalam hati dah !@)^%@&*$%#! tapi boss pnye pasal.. relax je
nasi beriani dah sampai tapi ayam tak sampai² perghh.. nyirap balek..
isk isk isk.. tobat dah.. lepas ni mmg tak mai dah..

bile dah habis makan tetiba boss bersuara
boss : sedap lagi nasi beriani rm5 yang kau slalu beli
feroz : a'ah sedap agi takyah tunggu lama..
kalu rm12 bley dapat 3 ketui ayam boss
boss : a'ah kan..

heeee.. 1st dan last time makan situ..
sorry la der.. mmg tak la..
lepas ni den beli nasi beriani rm5 den alas sendiri daun pisang 
hik hik hik..

6 comments

Sumijelly said...

Pernah makan nasi beralaskan daun pisang...2 kali rasanya. ..tp betul..kalu service kurang memuaskan bain x yah pergi lg...baik makan yg murah dn senang...

http://sumijelly.com

Feroz Othman said...

sumi : yupss kalu service mcam nie org dah muak.. sedap mcam mane pun kalu hati saket mmg ilang slera..

Engku Muzahadin said...

Bab nak menunggu time perut lapaq tu mmg menguji, tambah kalau layan customer yg terkemudian. Mmg pernah kena. Dan besa gak malas nak tunggu, pergi mkn kedai lain2 yg ada..Hehe

Feroz Othman said...

engku : kalu gi sorang or dngan mmber2 mmg totally dah blah dari situ.. tpi disebabkan boss nak try.. so teman jela bos..

j.e.h.a.n. said...

amboi harga melampau..daun pisang mahal kot..bgs juga, lps ni rs nk mkn nasi daun pisang bw sendiri je..hehee

Awan Nina said...

kalau bab perut, memang ramai yang tak boleh nak kompromi. tapi kalau tgk service dan harga, memang tak patut. zzzz

Powered by Blogger.